:)

Hej, igår så var jag med Emma och vi hoppade lite med kaninerna. Det gick väll helt okej^^ Fast Teddy tyckte att det var roligt iallafall :).

Idag har jag inte gjort nått speciellt, jag har städat Teddys bur xD.

Imorgon ska jag till birsta med Emma & Victoria:).

Bye


söta Bella som bebis :)

Bilder

Hej, just nu är jag med Emma, hon ska sova över hos mig inatt.

Nu kommer det lite från idag & igår

Emma har fotat bilderna när Teddy hoppar & jag när Bella hoppar

Hinderna har Emmas morfar & farfar byggt:)






( hon river faktist inte xD )


Bilder med mitt nya objektiv

















fota snart

Snart ska jag gå ut till Teddy och fota porträtt på han med mitt nya objektiv. Jag provade lite grann igår efter att vi hade hoppat med jag hann inte så mycke då. Men har bilder från hoppningen igår, Teddy älskar verkligen att hoppa så om man släpper på kopplet springer han och hoppar över hindrerna:), men Emma hade ju tagit en paus från hoppningen för att Bella slutade att hoppa och då har det blivit att jag inte har hoppat nånting. Men Emma & Alva har fått två sjukt fina egenbygda hinder av hennes morfar & farfar så då va dom ju tvungen att hoppa och det gick bra för alla, fast det va min lilla grabb som hoppade högst, fast det va inte så högt=P, jag tränar han lite i lätthöjd dock klarar inte riktit maxade hinder än, iallafall inte rättuppstående fast han har glädje och springer fram till hindrerna nu så det är på gång:D,

men nu ska jag ut och fota lite så får ni se bilder sen.

hejdå

julklappar

Nu är julen över för den här gången... Men det va mysigt igår och jag fick jättebra julklappar.
Present kort på the body shop, hela birsta city och Hööks
2 örhängen
en bok
2 pyjamaser
Olika body lotion och shower gel och tofflor som va med i ena paketet
helskodda jeansridbyxor
halsband
sport bh
en prydnas snögubbe
smyckes träd
kalenderbok
nyckelring
liten glassköldpadda
ett nytt objektiv till min kamera Zuiko digital 35 mm Macro

jag kan ha glömt nått... men tror inte det. Det där är allt jag fått från Mamma,pappa, Sofie, hela släkten och mina kompisar. Jag blec supernöjd:D

hejdå



God Jul

GOD JUL!


fotat

hej, hann inte blogga nått igår men då fotade jag och va med Emma. Sen idag har kag fotat Teddy och åkt i backen med Emma. Sen har jag fixat den sista julklappen till Emma idag, men jag kan inte säga vad det är för hon får inte veta vad hon får^^.

men snart ska jag äta:)
visar bilder sen.

hejdå

JULLOV:D

Nu har jag äntligen jullov:D. Jätteskönt + att det snart är julafton:D. Idag kollade vi på den lååååååååååånga julshowen på skolan, det var 58 nummer. Det blir så drygt på slutet.

Imorgon ska jag fota Teddy med tomteluva, det har gått skit dom andra gångerna för teddy har hoppat iväg och tomteluvan har flugit av=P. Men imorgon måste nån hjälpa mig att se till att han står still, jag ska även kanske ha nån dekoration brevid:).

bye


julpyntat klart

hej!, jag gick ut med Teddy innan skolan imorse:) Det var första gången jag hann det=). Efter skolan har jag julpyntat mitt rum klart, igår satt vi även upp våran julgran.

Snart ska vi åka till mammas syster och klippa oss. Imorgon är det sista dagen på skolan det här året:D Fast då är det bara julshow .

hejdå


följt med Victoria

Hej, idag följde jag först med Victoria till hennnes nya medryttarhäst Carre. Hon red i paddocken och jag fick även testa rida litegrann. Han var rolig att rida:).

SEn var jag ute med min kanin och det har snöat i några dagar och det snöade även (och nu). Så han blev snöig speciellt när jag satte mig med han i knäet i den allra djupaste snön på våran gräsmatta och då är min kanin så dum och börjar med att nosa på snön och sen tar han ett steg i snön och då sjönk han! Så jag fick rädda han^^ han blev jättesnöig då

Imorgon börjar jag 10.10 isället för 8.20 :D

världens finaste ponny<3


Jag saknar dig underbara ponny<3  det gick gick så fort så jag hann
inte bli ledsen först. Helt plöstligt skulle hon sluta & jag skulle inte
kunna träffa dig på samma sätt som förut...

Jag älskar dig


snöbilder

har inte redigerat nån bild som vanligt för jag orkar aldrig göra det ^^

Förra helgen:






hmm... kan man komma upp där?

japp det kunde man ^^



va söt man kan vara då<3
Idag:

en liten snöboll^^
men så går det när man ska hoppa i den djupaste snön och stoppa in hela
huvudet i en snöhög^^







börjar blogga igen

Jag tänkte börja blogg igen^^, det blev ingen lång paus direkt, men känner för att blogga nu när det är snart är jul =D. Så fort jag lyckas fota min lilla kanin me tomteluva som jag ska göra på onsdag så kommer det en ny header :) ( en julheader) Men jag fotade lite på Teddy idag och bilder ska jag ladda in nu och även andra snö bilder som jag fotade förra helgen :). Idag har det snöat enormt mycke och även igår & det snöar fortfarande, men jag lyckades ändå få hyffsade bilder idag :)

hejdå

en söt höstbild på Bella :)

Noeska

Igår red jag och man fick önska häst, jag har alltid valt Frans men emelie har tjatat att jag ska hålla på att välja och byta till Nora (hennes favvo, hon har henne bla i träningsgruppen) Men samtidigt har emma sakt att jag inte borde ta henne sista gången. Men Emelie följde med mig så jag valde tillslut Nora. Jag hade önskat att vi skulle få rida barbacka och det fick vi:D sen frågade hon va vi ville göra och jag ville rida fritt och det fick vi. Nora är en känslig häst som egentligen är lat, men många tycker att hon är het vilket jag trodde att hon skulle vara. Men sen när vi skulle trava trodde jag först att jag bara behövde peta me skänklarna och man måste verkligen driva men samtidigt samla upp med handen men absolut inte bli hård. Visst låg hon på i traven men hon lyssnade och var jättelätt att stann. Galoppen ville hon först inte fatta så då fick vi kämpa lite men hon va otroligt lugn i galoppen, hon var mjuk och fin i munnen, dock kändes det som att man skulle fram över huvudet på hon så jag kunde inte rida så bra i galoppen men det gick ändå bra. På slutet när det kanske var ca 10-15 min kvar, lossnade allt och hon började äntligen jobba ordentligt och hon höll verkligen formen på volten tills man bytte ställning och volt, men då var man bara tvungen att trycka supermycke med inerskänkeln så vart hon superfin igen. Hon var jätterolig att rida, man lär sig väldigt mycke av att rida hon. Man måste verkligen rida exat hela tiden för att det ska hända nått. Hon är inte som dom andra hästarna där. Det gäller bara att förstå hur man ska rida hon och det får jag tacka Emelie för, hon har berättat lite för mig=). Hon var iallafall superrolig att rida, hennes trav var ett stort +. Jag hoppas att jag får hon snart igen så jag kan rida lite bättre med sadel, iallafall i galoppen.

hejdå


bloggpaus

BLOGGPAUS. Har inget att skriva om, jag kommer bara forsätta rida på en dag i veckan på ridskolan ett tag fram över... vilket jag är less på då ibland säger min ridläarer 2 saker under ett ridpass och då vet jag inte om jag gör rätt eller fel? men ibalnd säger hon mycke. sen så går jag i skolan och är med kompis och håller på me min kanin.

det är inte så roligt att läsa om ;)

hejdå


trav

Hejsan, idag var jag på trav med Emma. Det blev inge bra bilder men det va roligt=). Snart så ska vi ut me kaninerna och hoppa lite snöhinder som vi fixade förut och även kanske några vanliga hinder=) Det kommer nog teddy är jätteroligt :).

hejdå

trav imorgon

Imorgon ska jag ner på travet och fota:) Vet inte hur länge jag kommer stanna. Jag ahr blivit förkyld och det lär nog bli värre imorgon. Men vi har iallafall ingen läxa i helgen:D och inga prov nästa vecka. Så nu kan jag göra roliga saker den här helgen för förra helgen tränade jag nästan bara på fysiken.

Nu ska jag sätta mitt bateri till kameran på laddning så att jag inte glömmer det. Jag hoppas på bra bilder och bra väder imorgon för jag råkade radera bilderna innan jag laddat in dom förra gången, för jag trodde att det var bilder som jag hade på datorn=P

hejdå



en gammal travbild ^^


Hoppat

Hej, idag på ridningen var det hoppning. Jag hade Tingeling :) Det gick jättebra. Först värmde vi upp i trav på ett litet hinder och sedan skulle vi hoppa ett hiner i trav ( och såklart landa igalopp) och sedan bryta av och hoppa i trav. Sedan skulle vi galoppera efter första hindret och hoppa i galopp på det andra. Sedan gjorde vi så att vi hoppade ena och sedan skulle vi svänga och hoppa ett annat. Vi gjorde det åt 2 olika håll. Sedan fick man hoppa en liten bana :).

hejdå

Emelie

Hej. Idag har jag inte kunnat blogga nått för jag har varit hos Emelie. Vi var först uppe i huset och sen gick vi ner till fläckis som kanske är sjuk :( Hon tappar pälsen på baken och får kala fläckar så jag fick slänga av mig alla mina kläder sen när jag kom hem innan jag hälsade på Teddy, för jag vill inte att han ska bli sjuk. Ja se var vi ner hos Astra.

imorgon ska jag rida :)

hejdå

Saknar<3

Jag saknar verkligen travskolan! jag och Emma var ju där varje morgon innan skolan ( det var nån gång ibland som vi inte kunde) Sen nästan varje fredag fick vi rida dom. Sen fick jag och Emma "rida in" Kompis och Gustav. Vi var dom första som satt och red på dom <3 Men sen hästlovet -09 som Camilla skulle sluta:( Vi skulle egetligen ha hjälpt den nya men hon släppte ut tidigt och sen blev det inget.

Russin var lite tjock där^^  Jag och Russin

Jag & Russin

Emma & Bus Johan

Jag & Russin busar lite^^

Emma & Bus Johan


Emma & Salle ( Salmiak)

Jag & Bus Johan

Jag & Salle


Jag & Bus Johan


Emma & Bus Johan


jag & Gustav ( Sadeln har åkt fram, men vi fick sadla om flera gånger)

Emma & Kompis, haha Emma tyckte att hennes stigbyglar var lagom då,
fast jag tycker att dom ser lite korta ut eller?

Gustav & Jag                                       Kompis & Emma

Jag & Russin

Emma & Bus Johan

Jag & Gustav<3 Jag kallade Gustav för Bubbis och det är därför min
blogg heter som den gör, den har inte direkt nått fint namn men jag
kommer inte byta.

fysik

Hej, idag hade vi fysikprov. Det var faktist mycket enklare än vad jag trodde, det var bara 1 fråga som jag inte kunde^^ Så jag tror att jag blir godkänd och det var ju mitt mål^^ Så jag har äntligen börjat förstå fysik nu:). Nu har vi bara SO provet kvar den här terminen :D och det är imorgon så jag måste träna på det också.

hejdå

fodret

igår hämtade vi Teddys foder:)



så där ser det ut

pluggat

hej, nu har jag äntligen börjat förstå allt som man ska kunna inför fysik provet imorgon, så nu har jag tagit en paus. Sen måste jag ut och gå med Teddy också och även klippa klorna om jag hinner, annars får jag göra det på tisdag=) Problemet är att Teddy har blivit jättejobbig att ha på rygg nu så pappa har fått hjälpa till dom 2 sista gångerna. Han va jätteduktig när han var en liten bebis men nu när han börjar bli stor har han blivit feg^^.



bakat och pluggat

hej, idag har jag mest pluggat men vi har även bakat lussebullar. Dom blev inte så fina men dom är nog goda^^. Sen ska jag även försöka hinna med att klippa klorna på Teddy och plugga ännu mer. Vi hade prov i fredags och sen imorgon och på tisdag. Men sen är det slut på prov den här terminen.

hejdå

gamla höstbilder på Bella och Mollie






Det blev bara en bild Mollie den dagen=P

Teddy och Bella ute i snön











förändras

Jag satt och kollade på gamla bilder på Teddy, jag har inte märkt hur mycke han egentligen har förändrats i sitt utseende. Fast han är lika söt fortfarane,





Nu


vinter bilder

Nu kommer det några av bilderna som jag fotade idag :)













fotat

Hej, idag har jag först varit ute med Teddy ca 1 timme med Emma och Bella:). Sen efter lunch så fotade jag och Emma på träden med snö på:) Sen skulle Emma gå upp på lekstuge taket och fånga solljus med reflexskärmen och skulle hon först stå på en stege och ta bort snö på taket^^ men emma vecklade aldrig upp stegen ordentligt så medan hon stog på den sa hon : "jag tror inte mina föräldrar skulle bli glad om dom visste vad jag håller på med" och en sekund efter det så ramlar stegen ihop och emma ramlar ner i snön. Det såg jätteroligt ut, så skrattande försökte jag fråga hur det gick^^. Det gick bra så då kunde jag skratta lite mer^^.

Jag ska lägga in bilderna från idag senare.

hejdå

Gustav<3






städat Teddys bur

Idag efter skolan har jag städat teddys bur som tog ett tag, eftersom på vissa ställen hade det fruset och sen hade en lyckas skita ner hela sin bur idag=P. Men sen gick jag in och åt och sen gick jag ut med han en liten stund.

Sen ikväll ska jag nog bara titta på tv och sitta vid datorn^^.

hejdå

såg på film

Vi var bara 5 på teorin idag, det va många som inte kom. Vi såg på en film om ryttarens sits, först fick man en ryttare som red runt i en korekt sits i olika gångarter, på volt, skänkelvikning m.m sen fick man se en ryttare som hade saker som hon måste träna upp och då fick man se hur hon tränade för att förbättra sistsen. Sen fast det 2 till ryttare som skulle rida men dom hann vi inte se. Men sen gick vi igenom lite saker. Vi fick även pepparkakor och saft :).

Nu ska jag ut och ge Teddy mat.

hejdå


teori sen

Hej, jag gick inte direkt till stallet idag utan jag gick hem först, vi har ju teori och då behöver man inte vara där så tidigt^^. Nästan alla hästar går lektioner före så man kan ändå inte borsta dom.

Sen ikväll ska jag träna till kemi provet som vi har imorgon, jag hatar att ha prov på fredagar.
älskar han så himmla mkt<333

Jag saknar dom här två små ponnysarna otroligt mycke<3



teori imorgon

Imorgon är det teori på ridningen, jag hoppas att vi gör nått roligt och inte sitter med samma sorts papper som man gjort tusen gånger. Fast jag ska inte klaga på att vi har teori för vi har inte haft det på ca 1 år^^ Men jag är sugen på att rida^^.


1 december

Idag är det ju första december och dår är det dags att öppna första luckan i min chokladkalander=P

Idag var det uttagning i innebandy dm men vi florade på straffar=( Fast vi skulle aldrig ha vunnit mot 8:orna eller 9:orna som man möter sen.


RSS 2.0