sista inlägget innan vi åker

Hej ja nu blir det här sista inlägget innan vi åker, jag kommer inte blogga på ca 2 veckor. Nu ska jag snart gå och lägga mig för vi ska upp tidigt imorrn^^.

hejdå

ridlägret

hej, nu tänkte jag berätta lite om vad vi gjorde på ridlägret inte direkt allt men^^ Ja måndag och tisdag red vi ut en gång och sen rid vi ett pass i paddocken, och då hoppade vi även lite i skogen :) på onsdag red vi på långritt och då vadade över en å me hästarna:) ja sen stannade vi och fikade och sen red hem fast då red vi upp på ett berg typ tror ja och det var det jätte mycke busakar^^ och på kvällen efter middagen hade vi gymkhana. På torsdagen fick man rida barbacka i paddocken om man ville och vi var 4 stycken som ville rida barbacka och 3 stycken som vill ha en vanlig ridlektion, jag valde att rida barbacka:) sen så red vi ut i skogen också och på kvällen åkte vi och kollade på fölen och unghästarna:) På fredan tränade vi på våran kadrilj ( vet inte hur det stavas) och sen red vi ut en stund innan lunchen och sen gjorde vi i ordning hästarna och visade våran kadrilj för föräldrana.



peppe

Malte

Hrappur:)

Jag och Hrappur:)



Hrappur


Hrappur



ett föl :)




så nu hinner jag jag inte visa några fler bilder, men jag kommer nog att lägga in fler när jag kommer hem:)

packat

hej, idag ahr jag bara packat och tagit fram saker^^ för imorgon åker vi. och på lördag far vi till kroatien. Så jag ska föra över bilder på cd skivor så att jag kan ta bort dom från kameran så att jag kan fota mycket. ja så sen kommer det blev en lång blogg paus för antagligen blir det inge bloggande då. Men ska försöka hinna med att visa bilder från ridlägret innan jag åker :).

Ni får jättegärna rösta på mitt bidrag medans jag är borta:)
http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=sara+lundgren+rudstr%F6m

hejdå

:)

hej jag orkar inte lägga ut några bilder från ridlägret nu eller skriva om va vi gjorde=P utan gör det imorgon istället=P. Sen sist ja blogga har jag inte hunnit göra så mycke utan börjat packa lite och sett på film me familjen.

imorgon lär jag nog packa mer och sen gör jag nog inte så mycke mer.


hejdå=)

hemma från ridlägret

hej igår kom jag hem från ridlägret men orkade inte blogga nått då. Jag hade Hrappur och han va underbar:D jag måste ha han nästa år igen:D ja sen ikväll tänkte jag berätta mer om va vi gjorde och visa bilder men hinner inte det nu. Sen på måndag åker vi till marstrand och sen ska vi åka till kroatienså jag ska snart packa igen^^.

hejdå

hööks

Hej, idag var jag och mamma på hööks och kollade på ridstövlar och det fanns ingen som passade så bra men tillsut köpte vi ett par som va lite förstora^^ ska få ett par dyrare sen när mina fötter växt klart^^ sen åkte vi till arken också och där var det en jättesöt kanin som vi tänkte tinga också fick man bara tinga 1 dag nu fast förut fick man tinga dom längre:.

ja imorgon åker jag och Emma (www.emmakompis.blogg.se ) ridläger då och då kommer jag inte blogga på ett tag, jag kommer hem på fredag.

hejdå

ridläger imorrn:D

ja imorgon är det ju ridläger och jag lääängtar:D jag har redan börjat packat lite men har saker kvar=P ridväskan väntar jag med att packa tills jag köpt ridstövlarna=).

ja snat ska jag föra över bilder på cd-skivor och rader alla bilder från kameran så jag kan knäppa massa bilder på ridlägret^^ fotade inte så mycke förra året men var lat så jag tänkte varje dag att jag skulle ta me den nästa dag ( när vi gick till hagen allts¨) och tillslut blev det sista dan och då tog ag me den och fotade lite snabbt.



en bild från förra året=)

söndag

hej idag så kom mammas kusin och hans familj och vi har inte träffat dom på flera år för dom bor ganska långt i från oss.  Efter det gick jag ner till Emmas kaniner för jag har jag tagit hand om dom igår och idag för dom är borta och sen badade jag i våran. Ja sen satt jag ute och solade en stund också.

Imorgon ska jag packa till rídlägret och åka in till hööks och köpa nya ridstövlar för mina har gått sönder=P.

hejdå

gjort om

Hej idag och igår har jag hållt på att fixa headern och bestämma hur jag ska ha^^ men nu har jag fixat klart headern och ändrat färgerna så nu har jag en lila blogg=).

vad tycks?


Kolik

Baloo har fått kolik:( fast Maria sa att han mådde bra nu<3


älskar dig Baloo<3


Torsdag

Hej idag ska inte jag göra nått speciellt. Ja imorgon och på lördag ska jag passa Emmas och Alvas kaniner:) och på måndag och jag och emma på ridläger:D längtar as mycke:D

men nu ska jag äta lunch

hejdå


Bilder

Tänkte visa några bilder osm jag fotat hos Emelie både några rätt så nya och sen några från nån månad sen:)













Frida

Hej, idag har jag varit me Frida:) Vi har badat och ridit.Vi tränade lite i hagen och sen rejsade vi me dom också^^ Hon och några till delar på en häst och sen hyr hon Tingeling från ridskolan=).

Ja sen har jag inte gjort så mycke=P

hejdå

tingeling=)

Åska

Hejsan, jag sov ju över hos Emma igår och vi tältade på deras tomt=P. Ja och kockan 6 på morgonen vaknade jag av åskan/regnet. Först va jag inte säker om det åskade men sen väckte jag Emma och då gick vi in och sen slutade det regna och då gick vi ut igen=P jA så vi sommade aldrig om så jag är vääääääldigt trött nu. Ja men sen åkte vi in på birsta och kollade lite där jag hade tänkt att köpa en tröja men då hade jag inte tillräckligt me pengar så får köpa den en annan gång. SEn gick vi på arken lite Emma köpte massa saker idag medans jag inte köpte nått^^.


hejdå

kört

Hej, idag har jag först varit hos Baloo:) både Victoria och Emma var med. Vi körde ut en sväng i skogen Baloo va pigg:)  . Jag var där tidigt på morgen  för att det ine skulle var så varmt så mamma skjutsade oss till Baloo vid halv 8.

Ja efter det var jag me Emma och vi bade och solade. Ikväll ska jag och Emma tälta=).

hejdå

hej

idag har det varit varmt på förmidagen=) tänkte bada i poolen då men då skulle Sofie och mamma åka till birsta så då följde jag me dit isället.

Ja sen när vi kom hem fikade vi och sen tänkte jag bada men då vart det kallt så då struntade jag i det^^.

hejdå

lördag

hej:) idag så har vi varit hos farmor och Kenneth och friat dom för båda dom fyller år. Ja sen får vi gäster som kommer om kanske 30min-1 timme.

Ja sen känner jag att jag måste fixa bloggen för den är tråkig men jag suger på att koda =P men ska se om nån vill fixa det åt mig :).

hejdå

Klöver

Hejsan:) Idag så följde jag med Emma till Köver. ( Emilias, emmaskompis foderhäst) jag fick även rida:D Han var jättesöt och snäll:) Han var rolig att rida:) Fast det var VÄLDIGT mycke bromsar och flugor där. Ja vi red på en väg i skogen typ^^.

men nu ska jag se på film ska visa bilder imorgon om ja hinner:)

hejdå

barbacka:)

hej, för ungefär 2 timamr sen kom jag hem från Baloo:) jag red barbacka me grimma och grimskaft, först var baloo en riktig segis och vill inte trava men helst plötsligt blev det fart på han^^:) jag red i ca 30- 40 min och jag galopperade även :) skulle ju ha ridit Vincent sen men fick en sms av Camilla att det var för mycke bromsar och sånt så vi kunde inte rida:(



en bild från när Emma fotade sist^^

hej

hejsan, idag så har jag varit me Emma och batat me hennes mamma och Alva och hennes kompis. Ja efter det var jag me Emma en stund men sen skulle dom bort så då gick jag hem. Här hemma har jag inte gjort så  mycke utan har bara suttit ute och läst^^.

imorgon ska jag rida Baloo, vid ungefär halv 10.. Sen så ska jag ju träna friidrott och sen rida Vincent :D får se om jag hinner blogga nått imorgon fast tror att jag hinner det efter Baloo:).

hejdå

varit ute

hej, för en stund sen var jag ute me Emma och hennes kanin och stinas kanin mini ( dom tar hand om henne medans dom är borta)  sen gick jag hem för dom skulle till birsta.

ikväll ska jag träna friidrott och sen ska jag inte göra nå mer.


hejdå

ridit:)

hejsan:) igår så var vi ju på djurkompaniet och arken och kollade på burar:) ( den ska vara ute ) vi har inte bestämmt vad vi ska ha för bur än men det är ju ett tag kvar^^. 

Idag har jag ridit Baloo:) jag red ut en sväng:) det va mysigt:) Baloo var både pigg och lat ibland var han pigg och ibland lat^^ fast han skötte sig och tjurade inget :). Har han på tordag nästa gång  och efter det ska jagbåde träna friidrott och rida Vincent^^ sen på fredag skulle jag har ridit Baloo men då ska jag följa me Emma för hon ska rida Emilias häst då och då tycker mamma och pappa att det blev för mycke, så ska ta min extra dag nån annan gång istället:) lyckades ju pricka in den på en helt fel veckaxD.

hejdå=)


Baloo<3

Snart ska jag iväg för att rida Baloo<3:) och efter det lär jag nog inte göra så mycke.

hejdå

söndag

hejsan:) idag ska jag kolla på saker till min kanin på bur och sånt:)  och sen kanske ja köper nått mer:) ja senare idag så ska jag gå på eclipse me emelie:) ja sen lär det inte hända nå mer:).

Imorgon ska jag rida världens bästa Baloo<3

hejdå:)

alla som vill får gärna rösta:D  http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=sara+lundgren+rudstr%F6m

KANIN=D

hejsan, jag har velat haft ett djur jättelänge (men inte fått )och igår berättade mamma och pappa och min ryrra att jag ska få en kanin:D om ca 5 veckor efter att vi varit i kroatsien:D så jag är jätteglad:D. Sen idag tävlade jag i friidrott fast det var bara 2 st som startade i länge xD men jag vann:D  jag hoppade 4,75m och det blev mitt nya pers =) sen så frågade Camilla om jag ville komma och rida en häst som står me hennes häst på bete , den står i vanligafall där Baloo står, det ville jag såklart:D det här en står häst och jag har aldrig ridit det nån gång eller jo bakom Emelie en gång för MÅNGA år sen^^. Jag ska förmodligen komma och rida Vincent (  som han heter) på onsdag:).

igår badade jag första gången i poolen och det var kallt=P sen så var jag med emma och sen efter maten cyklade vi till alvas kompis och kollade på hennes kaniner:)

hejdå


Vincent :)

godmorgon

hje, imorse vaknade jag klockan 8.00 och kunde inte sommna om =P. Idag vet jag inte vad jag ska göra=P men det är fint väder ute :D så jag lär nog bada i poolen=)

Igår var jag ju me mamma och fixade me skorna det vart ett par likadana fast dom här var vita me rödablommar på =)  Sen köpte jag en bikni och ett par puma byxor ( shorts) som jag ha till en bikini överdel som mamma ska köpa idag=) får se om ja  orkar visa bilder på det nån dag:).


hejdå=)

bilder












kanske laddar in fler bilder sen:)

hemma

hej, idag har jag också bar avrit hemma och tittat på film =P men senare ska jag och mamma kanske kolla på en ny bikini till mig och köpa ett par sskor eller inte köpa men "byta" för hade köpt ett par skor där och jag hade inte haftdom så mycke och sen blev det ett stort jack i ena skon så fick fick ett til godo kvito för det fanns inga fler i den färgen=P.

hejdå=)

RSS 2.0