innebandy dm imorgon^^

hej, imorgon ska vi ha innebandy dm på skolan eller det är uttagning imorgon=P i måndags vann vi över 7b och imorgon ska vi möta 7d.

Idag efter skolan tog jag 1 sprutan mot livmoderhalscancer och sen så städade jag Teddys bur och var ute med han en stund.

hejdå

beställt

igår beställde vi det här fodret till Teddy:)

Rabbit Royal är kaninfodret som gjort en dundersuccé. Innehåller ett brett spektra av ingredienser inklusive långa fibrer och örter för att kunna ge din kanin ett mycket smakligt och intressant foder. Det är naturligtvis ett helfoder som innehåller alla vitaminer och mineraler din kanin behöver för att kunna leva ett långt och friskt liv.

Det inehåller
  • Gräs                                                           
  • Vete,
  • Havre
  • Havrekli                                                            
  • Korn,
  • Ärtor
  • Majs
  • Skalad sojaböna
  • Morötter
  • Halm
  • Sojaolja
  • Ringblomma
  • Mynta
  • Brännässla
  • Frukt
  • (QLC - naturliga antioxidanter)
  • Komplett vitamin- & mineralsupplement.

    Jag kommer blanda ut det med nått annat vanligt foder=) Jag ska prova och se hur det är, jag har hört att det är bra:)

Teddy bilder

Tänkte visa några höstbilder som jag inte visat på Teddy.










ingen provridning....

hej, det blec ingen provridning idag för hon jobbade så hon skulle åka till stallet sent, men hon skulle försöka  hitta nån tid i veckan=). Istället har jag suttit och tittat på globen på tv^^ Sen har jag tränat lite kemi också.

För nån timme sen ringde Emma och frågade om jag kunde följa med hon ut med jultidningarna så det har jag också gjort=P. Joo och sen har jag varit ute med Teddy också=).




bilder på det jag köpte idag


Jag var tvungen att köpa en till
vatteflaska för att isoleringen
skulle passa.

isolering till flaskan:)

en ridjacka

ridstrumpor

ridstrumpor som man fick för 9 kr om man handlade över 200kr


handlat

Idag har vi först bakat pepparkakor:) Sen var jag ute med Teddy och jag hoppade lite med han. Ja sen fter fikat åkte jag och mamma först till arken och sen till hööks.

bilder på det jag köpte kommer sen:)

beställa

Jag funderar på att beställa rabbit royal fodret, jag har hört att det är jättebra:)Det är olika örter och sånt:) Jag ska prata med mamma och pappa.


stallet

Hej, idag efter skolan var först ute med Teddy och städade buren sedan så följde jag med Emma till stallet för hon skulle rida istället för Alva.

På sändag ska jag ev provrida Fantasy om hon hinner, jag hoppas verkligen det, för har längat lääänge^^

hejdå

Tingeling

Idag  red jag på ridskolan, jag hade Tingeling. Det gick hyfsat och gick fint då och då. Vi gjorde egentligen inte så jättemycket på letionen, vi tränade halvhalter och ingång sättningar.

Jag jag längtar till helgen ( som är snart^^) för då ska jag provrida Fantasy men vet inte vilken dag än.

hejdå

Travbilder

Här kommer det lite travbilder från i sommras, jag kan inte visa alla men jag visar dom bilderna som jag blev mest nöjd med:)









Blåser

Hej, idag blåser det ute så det känns is kallt när man går ut, jag har egentligen ingen lust att gå u i det här vädret men det sitter en liten kanin där ute som vill ut och springa^^^så jag ska gå ut nu.

Imorgon är det ridning:) .

Bloggar nog mer sen.

hejdå

TRÖTT

hej, just nu är jag så sjukt trött så jag ska försöka lägga mig om en stund även fast klockan inte är så mycke^^

Imorgon har vi spanska prov, men vi skulle bara ha en text och läsa den och sedan svara på några frågor tror jag, så hon sa att vi inte kunde träna inför det, men jag har ändå läst några gamla texter.

Jag var ute med Teddy en stund förut också, han tyckte att det var jätteroligt när bilarna åkte förbi när han ståg precis vaid kanten till våran tomt så då sprang han och gjorde alla möjliga glädje skutt rakt upp i luften ^^.

hejdå


måndag

Hej, idag efter skolan har jag varit ute och borstat min lilla lurvboll^^ Ja sen så tränade jag på biologi provet som vi ska ha på torsdag och även på spanska provet som vi ska i på onsdag. SEn så har jag mest bara sutiit vid datorn.

tänkte visa lite gammla travbilder från i sommras sen också=).

hejdå

fotat mer

Hejsan, idag var jag och Emma ute med Teddy och Bella samtidigt=) Jag fotade lite mer bilder idag=) några bilder blev rätt så bra.

Åå jag längtar tills helgen för då ska jag ju provrida Fantasy om inget annat händer. SÅ veckan måste gå fort:D

hejdå

Teddy bilder

Här kommer mina favvo bilder som jag fotade på Teddy i dag, dock blev det inget speciellt ljus och fick använda blixt på dom flesta också för jag orkade inte stå och ställa in kameran, men jag blev ändå räät så nöjd med vissa:)




Den är bilden gillade mamma jättemycke och jag med^^




så det va några av bilderna:) problemet med Teddy är att han tycker att det är så roligt att vara ute och skutta i snön så han vill aldrig gå in ^^ sen ser ni på bilderna att ibalnd är det ganska mycket jobb att få han torr efter att vi har varit ute^^



=(

Hej, Emelie sa precis att Fantasy hade trampat sig när hon var ute och red i torsdag så hon skulle bara skrittas imorgon så jag får komma nästa helg och prov rida istället lite synd men då har jag ju nått att se fram imot hela veckan ^^

hejdå

hoppat

Igår va jag hos Emma och hoppade med Teddy, Emm blev sur på en gång så det va inte så roligt direkt att hoppa igår, men Teddy tyckte iallafall att det va roligt och han hoppade bra=). Idag så skulle jag ha varit ute me Emma och Bella men då skulle on vara me en annan kompis i stället så jag går själv och fotar vinteer bilder på Teddy.

Jag längtar tills i morgon:D fast jag vill inte ha söndag men jag ska ju prov rida Fantasy då=). Jag hoppas att nån av mamma och pappa är snäll och stannar kvar och fotar så jag kan visa några bilder=).
¨
Hejdå

dåligt me bloggande

Jag har varit jätte dålig på att blogga den här veckan, men i går hade vi ett "kalas" för Mamma och Pappa för dom har fyllt år, så dom kom det lite gäster.

Idag har jag ridit på ridskolan=) Jag hade Frans och det var hoppningen och det gick super dåligt=P men på uppvärmningen var han fin och på slutet när vi travade av gick han i en låg avslappnad form=).

På söndag vid klockan 13.00 ska jag prov rida Fantasy :) Hon är en D-ponny på 147 cm=). Bilder på hon finns på www.mitthastliv.bloggplatsen.se

hejdå

Jippi:D:D

jippi:D jag har hittat en medryttar häst:D eller okej Maria och Camilla har varit så snälla och hjälpt mig:) Den står desutom hos lille Baloo, så då kan jag hälsa på han om jag gillar den vällsäga^^ Jag ska provrida den nån nång fast vet inte riktit när=P men förhoppningsvis snart:D.

hejdå:)

hoppat ute snön

Hej, idag efterskolan  gick jag ut med Teddy i snön^^ det va lite jobbigt för jag sjunk medans han kunde hoppa på snön så det gick ju lite fortare för han^^

aj sen ska jag inte göra nått speciellt

varit borta

hejsan, i helgen har vi varit borta till några vi känner så det är därför jag inte bloggat nått.

jag har inget speciellt att blogga om.

hejdå

varit borta

hejsan, i helgen har vi varit borta till några vi känner så det är därför jag inte bloggat nått.

jag har inget speciellt att blogga om.

hejdå

varit borta

hejsan, i helgen har vi varit borta till några vi känner så det är därför jag inte bloggat nått.

jag har inget speciellt att blogga om.

hejdå

Snö

Hej, idag kom den första snön =) det kom några dm så det kom inte så lite heller. Teddy fick testa hoppa i snön för första gången vilket att tyckte va jätteroligt:). Fast det var typ kramsnö så det fasnade snöbollar under han=P så dåf ick jag sitta länge för att få bort all snö och sedan torka han^^.¨

Kopplet jag beställde från www.rabb-it.se kom idag:)

imorgon ska jag rida=)

hejdå

Måndag

Hej, idag har jag varit på skolan som vanligt. Vi hade bad idag och vi skulle simma 24 längder bröst och 12 längder rygg, det var jobbigt=P

Efter skolan skynade jag mig in och hämtade Teddys sele och gick ut och hoppade med han :) Han var superduktigt=).

hejdå


Teddy hoppar över ett dike:) väldigt mörk bild men man ser iallafall Teddy:)

kanin hoppning

Hej, idag följde jag ju med Emma och Alva till kanin hoppnings tävlingen. Det var sjukt kallt, det blåste och mina tår blev isbitar. Jag snodde Emmas extra strumpor och kofta^^ För det var bara jag och Alva som frös^^ Vi fick åka hem till en så att Alva kunde få ett par varmare strumpor och en jacka eftersom hon hade satt på sig en jättetunn jacka, och mina fötter tinade=P. Ja sen blev det bättre så att man började inte frysa förren på slutet. Det gick inte så bra för Emma och Alva men deras kaniner är ju forfarande små.

imorgon är det skola:(

hejdå

redigera

Nån dag ska jag ta och redigera några fina bilder som jag och Emma fotade på Teddy igår:) Dom såg jättefina ut på kameran men dock lite väl mörk på datorn så jag ska ta och redigera dom lite ljusare nån dag till veckan eller nästa helg=)


Teddy snodde min reflexmössa^^





kaninhoppning

Hejsan, imorgon kvart över 8 på morgonen följer jag med Emma och Alva när dom ska tävla i kaninhoppning:). Teddy skulle egentligen ha fått följa med men jag är orolig för att han ska byta päls medans vi åker dit för det tar ca 45 min-1 timme att åka dit. Emma och Alvas kaniner är ju också ute kaniner men jag är lite överdrivet rädd om Teddy så han får stanna hemma och vila^^ men mini klassen som jag skulle ha varit med i är borttagen ändå så. Men då blir det mycke bilder som jag ska försöka visa till veckan :)

hejdå



Teddy älsk<3

snart slut på lovet:(

Usch nu är snart lovet slut=( Jag brukar gilla fredagar men inte idag för det är sista dagen på lovet. Fast nu är det bara att köra på tills det blir jullov=), det är ju inte så jättelångt dit.

Idag ska jag vara med Emma.

hejdå

Frans

Hej, idag har jag ridit på ridskolan. Jag hade Frans=). Vi tränade bakdelsväningar och skänkelvikningar. Allt gick bra, frutom att han såg "spöken" medans vi värmde upp=P. Men på slutet när vi ksulle köra förvändgalopp stack han med mig=P men fick stopp men någon förvänd galopp blev det inte.

ska försöka hitta nån film att se på nu.

hejdå


Jag och Frans när vi skrittar av :)

onsdag

hej, hann inte blogga nått igår. Igår städade jag mitt rum^^ sen ringde Emma så jag var med hon, vi spelade wii typ hela dan^^ sen på kvällen bakade jag,Emma och Alva en kladdkaka och sen åt vi den och såg på film^^.

Idag ska jag inte göra nånting. Jag ska bara städa Teddys bur=P.

hejdå

fotat

Hej, idag har jag varit med Emma och vi skulle fota kaninerna och vi had eplanerat jättemycke för hur bra bilderna skulle bli.... men så blev det inte direkt kaninerna vägrade sitta still=P och ljuset blev dålig men ska försöka redigera några så kanske dom blir bättre. Nu på kvällen har jag och Emma spelat wii^^.

Imorgon blir det en tråkig dag ska först städa mitt rum och sedan Teddys bur=P.

hejdå

RSS 2.0