=)

hejsan, idag har jag bara varit på skolan och där hade skolfoto, jag hatar det=P. Efter det har jag bara varit med Teddt. hinner inte skriva mer hejdå.

Emelie

hej idag efterskolan har jag varit me Emelie. :) och efter det åkte jag hem och va ute me teddy eller inne i inglasningen borstade och gosade först och sen fick han hoppa där ner på golvet och det tyckte han va jätteroligt:) och han fick a lös en lång stund:) och sen gosade vi igen^^. Skulle ha tränat friidrott idag men är förkyld så skippade det.

hejdå

Bio

Hej, nu är jag hemma från kaninhopptävlingen, det va roligt. Det gick bra för både Alva och Emma :) Jag blev lite sugen på att tävla med Teddy men mamma och pappa tycker inte att jag ska tävla me han så det lär nog inte bli nått.

Ja snart ska jag äta middag och efter det ska jag på bio med Emelie, på vampyrer suger.


hejdå

kaninhoppning

hej, igår fotade jag me Emma på travet och några fina bilder fick jag nog^^. SEn idag har jag gjort rent i Teddys bur och sen kom Emma och hjälpte mig när jag skulle fota och hjälpte mig även med buren tack:D. Snart ska jag ner till hon och hjälpa hon att förbereda sig inför tävlingen med Bella:) dom ska tävlia i rak mini och idag och det ska även Alva och Mollie göra :) jag ska följa me och fota, det ska bli roligt:).

hejdå


Finaste Teddy<3

fota

Hej, om en stund ska jag och Emma ner till travet och fota=) både på ponnytrav och vanligt trav=P det ska bli roligt för det var jättelänge sen jag fotade på trav. Ja sen så ska jag väll inte göra nått mer speciellt idag.

hejdå

red igår

Hej igår red jag ju. Jag red Merlin. Vi tränade mest skänkelvikning på diagonalen i både skritt och trav och sen gjorde vi lite annat också. Det gick jättebra för mig.

idag har jag inte gjort så mycke mer än att vara på skolan och varit med Teddy.

hejdå

=)

Hej idag har det också regnat och på skolan skulle vi gå ut och gå precis när det regnade som mest. Ja efter skolan har jag bara varit med Teddy och ätit. Ska göra ren buren sen och försöka klippa klart klorna och träna han att ligga på rygg det skulle underlätta att klippa klorna då.

Imorgon är det ridning och då komme jag antagligen inte kunna blogga då.

hejdå=)

reeeegn :(

Hej just nu spregnar det ute:( och Teddy står ute i regnet och buren övertäckt med presening eftersom saken vi köpte inte passade eftersom det inte gick att öppna därrrarna men pappa har åkt för att hämta det nya som är gjort för en dubbel bur så han även kan gå där nere så så fort han kommit hem ska vi fltta han till altanen ( under tak) och sen sätta på skyddet och flytta ut han imorgon igen för om det blir sol blir det varmt på altenen. Hade egentligen tänkt att testa urine off idag men tänkte vänta tills mamma eller pappa kom hem men när dom kom hem började det regna och då kände jag inte lust att så ute i regnet och köra rent så det får bli imorgon. Idag har jag även gjort ett till misslyckat försökt att få min kanin att ligga på rygg så jag kan klippa klorna men han får panik men emma kom och höll i han så några klor blev klippta men han vill inte ha magen utåt när man håller i han så det gick ju inte super bra häller så får ringa till arken och be om råd=P. Annars har jag varit me Emma och på skolan idag.


hejdå



världens bästa Teddy<3

friidrott

Hej, mamma har köpt lite saker till teddy, schampo som jag ska ha att ta bort bajs/kissfläckar på han, en medel som tar bort gammlat kiss i buren och sand som ska vara i hans toalett.

nu ska jag åka och träna.

hejdå

inte bloggat på ett tag

hej nu har jag varit dålig att blogga igen men har inte orkat slagit på datorn nått. Jag har iallafall varit på markanden med Emelie och sovit över hos hon och sen har jag varit på kalas me familjen till pappas bror och sen har jag varit me Emma och såklart varit me Teddy=P. Idag började jag i 7:an jag behövde inte byta skola utan kunde gå kvar på den gamla eftersom den har från åk 3-9 .

Men nu ska jag gå ut till Teddy.

hejdå

Fota, rida

hejsan vid 13.00 ska jag följa me Emma och Alva till Melinda för hon ska ha en liten kaninhopptävling, teddy får stannahemma för han är förliten han är till och med förliten för att jag ska gå i sele med han. Stina skulle åka me Emma och Alva också hon tar med sig sin söta kanin Mini:). Sen så kommer Emelie nog också dit med sin "lilla" kanin:).

Sen klockan 17.10 börjar min ridning också :).

hejdå:)

En bild på mig och Frans från när jag hyrde han:)

emma

hej idag har jag varit me Emma och vi har blockat massa saker som ska torkas till kaninerna,suttit vid datorn och varit me Teddy och han var super mysig idag<3 och varit en liten stund me hennes kaniner.

hinner inte blogga mer nu för ska träna friidrott,kanske hinner blogga ikväll

hejdå

=)

Hej, igår han jag inte blogga=P för Först så var Emma en snabbis och hälsade på teddy och sen följde jag med henne till Melinda för hon skulle lämna en sak åt hon och sen va jag en stund med hon. SEn vid halv 1 åkte jag till Emelie och va me henne till 16.15 och sen tränade jag friidrott och sen efter jag hade duschat, ätit och varit me Teddy en stund åkte jag tillbaka till Emelie och sov över där.

Idag har jag varit med Emelie till 14.00 och sen så gjorde va jag ute med Teddy i 2 timmar för gosade med han och sen stog jag  och skurade bort på golvet som blivit ingrott, och det va svårt för det försvann aldrig, men det försvann tillslut tror jag^^ Sen om ca 40 min kommer det gäster hit.

hejdå:)

teddy<3




mormor o morfar

hej just nu är mormor och morfar här och dom har varit här sen 14.00. Innan det köpte jag en "toalett" till teddy och ett regnskydd till buren:) Ja sen har jag även fixat i buren flyttat på höhållaren till andra sidan eller pappa gjorde det=P och ställdee in "toan" sen har jag gosat me Teddy, brukar ligga på rygg i gräset också gruper han på min mage och ibland nosar han mig i ansiktet och ibland hoppar han ner och äter gräs^^:)

hejdå:)

hann inte blogga

hej igår han jag  inte blogga, för först vid halv 11 så åkte jag till Baloo och red och myste med han. Han har faktist gått ner lite=P, jag hoppade lite några små skutt :) som han tyckte va jätteroligt. Han var superfin i skritten men han var väldigt pigg i traven och i galoppen bockade han och höll på men ibland kunde han samla den fint^^ Ja har saknat han<3 men jag är ju förlång för han:( men ska forsätta åka till han 1 gång i veckan iallafall.

Sen satt jag uteoch gosade me Teddy och sen gick jag in och läste och sen va jag me Teddy och sen så ringde emelie så jag va med henne efter  att jag hade ätit.

Hejdå

älskade lilla Teddy

nu tänkte jag visa bilder på min älskade lilla lurvboll<3


Älskar dig<3






teddy dricker =P  vatten flaksan ärlite långt ner men annars blir den jätte högt upp=/

så det var några bilde på teddy<3hinner inte visa fler nu :)

städat buren

hej nu har jag städat buren hos teddy , det tog lång tid, efter det satt jag ute och gosa med han, han är så gosig=)<3 Ja och efter det gick jag in och satt mig vi datorn, jag började me buren innan maten men han inte klart så gjorde klart efter=).

Imorgon ska jag rida Baloo:D

bara hemma

hej, idag har jag bara varit hemma,jag har såklart varit me Teddy sätdat undan lite skaer på mitt rum, och plockat svart och rödvinbär på tomten. Snart ska jag gå ut och städa kninburen.


bloggar mer ikvälll.

hejdå

stan

vi klockan 13.00 åkte jag, mamma och Sofie in till sta och jag köpte en pärm som jag ska stoppa in papperna på Teddy  som jag fick. Ja sen satt ja ute sen stund och myste me Teddy, sen va  jag duktig och tränade på våran maskin som ja inte vet va den heter men man står upp och trmpar och andrvänder även armarna xD jag stog på den i 30 min men sen har jag inte gjort så mycke eller har ju varit mer me teddy och så men inget annat speciellt.

På lördag ska jag rida Baloo:D är så sugen på att hoppa så ska göra det om han inte blivit hoppat nått den här veckan=)

hejdå


städat

Hej, idag har jag hjälpt mamma och städat och sen gick jag ut till Teddy och borstade han sen så har jag öppnat så att han kna gå ner till nedre våningen nu =) fast han han får inte beta  , för han är inte van me gräs än, vi flyttade han under tak igen förut också för det regnade men det har slutat nu men det är mulet ute så hans får stå kavr där nu=).

Snart börjar skolan igen:( fast nästa vecka börjar ridningen igen.

hejdå

fotat

HEJ, dom hade inte fått hem kanin sakerna men vi frågade en tjej och hon sa att katt klosaxen och en sån kam vi skulle köpa va samma va likadana för kaniner och katter bara att dom hade olika färger så vi köpte dom, men nån hörntoalett hade dom inte men får åka dit igen nästa vecka. Sen flyttade vi buren eftersom solen kom fram sen och det blir supervarmt på dagen där han stog förut så vi flyttade han, men vi får se om vi flyttar tillbaka han inatt iafall det kommer regn för då kan det blåsa in regn i buren men vi ska köpa regnskydd men det glömde vi bort idag.Sen tog jag in han och fotade fast allt för ju så intressant så det blev inte så bra bilder men får testa igen nån dag ^^

Det blev inge Emelie för hon är ju på ridläger och dom skulle övernatta där idag så då han vi inte.


hejdå

köpa

hej, idag så ska jag åka me mamma till ikea och köpa plast lådor så jag kan ha kaninsakerna där och sen ska vi köpa en kam,klosax och en hörntoalett till teddy för dom hade inte dom där när köpte han. Sen ska Teddy få komma in en stund och då ska jag fota han:)

Sen idag ska jag kanske vara me Emelie en stund =)

just nu håller jag på att föra över bilder så det kommer nog komma några bilder på han här idag :)

hejdå

Emelies kanin Fläck Fia :)

Teddy

Hej, nu har jag döpt min kanin:) han får heta Teddy men kallas också Lurvis^^ Han är jättenyfiken av sig^^
Sen idag ska vi till mormor och morfar för mormor fyller år.

Sen saknar jag Baloo:(<3 men ska försöka rida han nån dag när mamma och pappa kan skjutsa för jag orkar inte ta bussen=P.

hejdå

Kanin:)

Nu är min kanin hemma fast har inte kommit på nått namn än=P, ja jag skulle låta den vara i fred i 2 dygn och sen skulle jag börja hålla på me den. Ja den är jättesöt men har inga bilder på den på datorn än men har några på kameran så ni får se dom när jag laddat in:) han är iallafall jättesöt:) Sen idag så har jag varit me Emma:)

Hejdå

hemma

hej inatt kom vi hem, vid klockan 1.00 . ja så jag klev upp vid 10 idag och då packade vi upp och allt och sen så vid 15.00 åkte jag och mamma till arken och där tingade vi en jättsöt kanin som vi ska hämta imorgon när vi hunnit fixa buren, också köpte vi spån och hö och vatten flaska köpte vi i Göteborg . Ja imorgon köper vi resten, en sele ska jag få av Emmas lillaysters kompis:) för hon kunde inte ha den till sin kanin så det är jättesnällt.

Sen eftermiddagen gick jag ner till Emma och hämtade deras transport bur och sen stannade jag kvar där och va me Emma,Alva och Emmas kompis.

Ni får se bilder från semestern när jag laddat in dom :).


hejdå


hemma

hej inatt kom vi hem, vid klockan 1.00 . ja så jag klev upp vid 10 idag och då packade vi upp och allt och sen så vid 15.00 åkte jag och mamma till arken och där tingade vi en jättsöt kanin som vi ska hämta imorgon när vi hunnit fixa buren, också köpte vi spån och hö och vatten flaska köpte vi i Göteborg . Ja imorgon köper vi resten, en sele ska jag få av Emmas lillaysters kompis:) för hon kunde inte ha den till sin kanin så det är jättesnällt.

Sen eftermiddagen gick jag ner till Emma och hämtade deras transport bur och sen stannade jag kvar där och va me Emma,Alva och Emmas kompis.

Ni får se bilder från semestern när jag laddat in dom :).


hejdå


RSS 2.0