nyårsafton

hejsan idag är det nyårsafton. idga har inte jag gjort så mkt mer att våga hårset och smika mig och spelat lite wii^^ aja nu har några gäster kommit så hinner inte skriva nå mkt.

Happy new year!!

kram

Onsdag

hejsan, idag så har jag varit me Emelie för sov ju över oss henne, ja vi har spelat wii och varit hos Astra vi tolkade men inte me skidor utan me en ..., kommer inte på va det heter men en liten sak som man knappt får plats på ^^ det är mkt lättare att tolka me skidor men det va roligt iallafall^^.

Imorgon är det nyårsafton och då så ska vi va hemma och sen så får vi gäster också^^ Vad ska ni göra imorgon?=)

kram

Emelie

Hejsan, idag så ska jag först till mormor och morfar med mamma och syrran och dit ska också min kusin och hennes barn=) Sen så ska jag till Emelie och sova över där=)

igår så laddade jag in bilderna men han aldrig visa dom tänkte visa nån bild nu men det blir fler sen:)


Frans

Emma och Kontiki

jag och Frans=)

jag och Frans

Emma och Kontiki

Jag och Frans pussas^^

Lukas

Emma och Blondie

hejdå

ridit Frans

Hejsa, idag var det sista dagen på hyrningen tråkit nog. Jag red barbacka och det kanske inte gick super bra men det va roligt^^ frans vägrade gå ifrån hästarna i skritten men i galoppen kunde han springa ifrån alla ^^ aja Emma skulle ju följa me och fota men hon fick rida istället för hon som hyrde Blondie va sjuk så då ville typ hon att nån skulle få rida hon. Ja men det va en annan tjej som hette Frida som fotade och sen fotade jag lite på dom andra och sen så fotade Sandra på mig och Frans.

ska visa bilder från idag sen.

hejdå

ridit

hejsan, idag så har jag ridit Frans och det gick bra=) Vi red ut en sväng också, jag och några till. Det va kallt men mysigt vi skrittade mest för att det va så mkt snö nästan över allt men  vi travade lite.

imorgon är det sista dan jag hyr han:(

kram<3

lite bilder

tänkte visa lite bilder på olika saker ^^







Barbacka

hejsan, för ungefär en timme sen så kom jag hem från stallet:), Idag så red jag barbacka på Frans och det gick bra fast i första galoppen vart han lite för pig^^  men han har ju en undebar galopp så det gjorde inget^^ ja han gick i form nästan hela passet inte  från början men sen:) ja sen ville han och Lukas busa lite ^^ så dom tävlade mot varandra typ elr hur man ska säga, det va as kul eftersom vi ville köra galopp tävlingar men det va massa andra där så det gick inte riktigt.


hejdå

FRANS

hejsan, ja diag så red vi först i ridhuset ungefär och sen så skulle vi rida nedrerundan men hästarna vägrade gå men sen började virre och frans gå men sen kom en bil och då blev det kaos men då tänkte vi rida övrerundan mend dom vägrade gå och sen hade nästan alla hästar snöstyltor så vi rider ut imorrn istället och då ska vi vara mer betsämmd.

ja Frans va lite jobbig från början men det gick jättebra när han började jobba och gick ner på tygeln:)

kram



Frans

Hejsan, igår att jag så fick jag massa julklappar och hade det bra^^ ska visa nån dag vad jag har fått=)


Idag så red jag Frans och det gick väll bra^^ fast inte när jag och n¨ågra till skulle rida ut men ska berätta mer om det sen=)


hejdå

GOD JUL

Hejsan, ja nu är jag vaken^^ och tänte bara önska er en riktit god jul=)



bilder på travskoleponnysarna

så nu ska jag visa bilder från idag, kvalitet är inte det bästa på bilderna för det snöade och hästarna sprang för det mest runt som galninar ^^





( Gustav försöker inte para Bus JOhan, hehe^^)





Gustav va lite busig^^

hinner inte visa fler för ska se på film me familjen nu, kram



Julbilder

hejsan nu tänkte jag visa lite julbilder=)

















så det va lite juliga bilder^^

kram



ska snart visa bilder

Hejsan, ja nu har jag precis ätit och laddat in bilderna:) så ska visa dom sen=)



en bild från idag:)

kram



imorgon är det julafton...

Hejsan, för ungefär 1 timme sen så kom jag hem från backen för jag och Emma åkte ju madrass där^^ och äntligen kom vi lika långt somm man brukar eler nästan iallafall^^.


Jag kan inte förstå att det är julafton imorgon!, tiden går så fort. Ja längtar tills imorrn, gör ni det?:)


kram=)

fotat

Hejsan, nu är jag med Emma och vi har fotat på travskoleponnysarna och dom va jättebusig så ska visa bilder  på dom ikväll. Ja sen så gick vi på frasses och då köpte vi hamburgare och chilicheese. JA snart så ska vi fika och sen så ska vi gå och åka i backen.'

hejdå=)


knäck

Hejsan, ja nu har vi gjort knäck, fotade lite på det och sen har jag fotat på lite julpynt och sånt:) tänkte visa det imorrn:) sen så ska vi göra pepparkaks hus^^ ska fota på det också även om det kanske inte blir så fint^^ ja snart så ska jag nog göra julkort, brukar göra det varje år så gör det väll i år igen=P


kram:)

jullov

hejsan, nu har jag äntligen jullov=) ja idag så tittade vi på julshowen på skolan. Sen efter skolan så va jag med Emma och vi åkte i backen (på hennes madrass)  ja och sen när vi skulle gå hem så såg¨Emma en lös häst så då sprang vi efter fast vi hittade inte den men den har kommit tillrätta nu¨, det var en som sa det.

hejdå

Julgodis

Hej, ja förut så glömde jag att berätta att jag och min syrra gjorde julgodis förut, fast dom va enkla att göra då, man har bara chocklad och cornflakes i för först smälter man chokladen och sen så blandar man i cornflaken och sen her man upp duttar på en plåt ja och sen så ska dom bara stelna och sen är dom klar^^


hejdå=)

mer snö=)

Hejsan, nu har vi fått ännu mer snö^^ ska fota lite på naturen så får ni se hur mkt snö vi har ^^ sen så ska jag och Emma försöka hinna fota på travskoleponnysarna.  Ja idag så har vi pysslat hela dagen på skolan, årkurs 3- 6

Imorgon är det sista dan på skolan och sen så går vi på jullov. Vi ska bara titta på den lååånga julshowen^^ jag kan inte åka det Baloo imorrn fö mamma kunde i skjutsa så får åka upp till han nån annan dag.


hejdå=)




Snöat hela dagen

Hej, idga har det snöat typ hela dagen=) vilket är bar för jag älskar snö iallafall ett tag^^

Ja tyvärr så har inte jag jullov imorgon utan måste gå på tisdag också, fast imorrn så ska vi bara pyssla och på tisdag är det den dryga julshowen=P man måste sitta på golvet ca 3 timmar fast efter ett tag så fårr man äta lunch men sen är det bara att gå och sätta sig igen. Fast man brukar få sluta tidigare då så tror nog att jag ska åka upp till Baloo då=)


hejdå=)


4:e advent

Hejsan, ha inte hunnit blogga nått idag för har varit borta hela dagen typ^^ Ja idag är det fjärde advent och vi klädde precis granen. Har ni klätt granen än?:) ja men idag så var vi först hos mormor och morfar och mamam och jag hjälpte mormor att laga julgodis. Ja och sen när vi kom hem fårn dom så var det bara att byta om till tränings kläder för tränade friidrott idag.


hejdå:)

Bilder på Baloo:)

så nu tänkte jag visa bilder fårn idag:)




( red med tummarvantar så därför¨rider jag konstit i bland för att hålla
stöd  för han för det är mycke svårare att korta tuglarna med tumvantar^^





opps va lös tygel ja hade på ena sidan där^^)


emma och Baloo







så det va några bilder på Baloo=)



fixat

Hej, nu så har jag lagt in min julheader och ändrat fägerna i headern. Stör mig på att jag har ojämmna stigbyglar på bilden men det får gå^^ kommentera gärna den =P:)

hejdå

julklappar

Hejsan, nu har jag laddat in bilderna så tänkte visa dom sen:)

Nu håller jag på att slå in julklappar. Jag har ju äntligen köpt alla julklappar så då måste jag ju bara slå in dom och sen är jag klar eller nästan iallafall måste bara göra julkort till familjen om jag jag hinner=)

kram=)

BaLoO


hejsan, nu så har jag kommit hem från Baloo:) Emma följde med den här gången. De va jättekallt idag idag ungefär 20 minus grader så vi klädde på oss mycke kläder fast där borta va det tydligen bara - 13 grader men aja ^^ ja vi red barbacka=) och sen så fotade vi på Baloo, Baloo var jättesnäll idag =) ja sen så när vi skulle släppa ut Baloo i hagen så var det en häst som va på väg ut ur hagen för tråden hade gått sönder på ett ställe så då fick  Emma stå kvar och jag fick springa och hämta en tjej som va istallet så då fick vi hålla i hästen och hon fick laga staketet.

ska  visa bilderna som vi fotade på Baloo sen:)


hejdå

julpynta

Hejsan, idga är det ca - 20 grader, det är alltså iskallt ute. Jag och emma fick gå imorse och sen fick jag gå hem själv, jag höll på att frysa ihjäl.

Ja nu så ska vi julpynta här hemma så man får lite julstämmning(:

hejdå:)

barbacka

Hejsan, idga så var det sista gången på ridningen och man fick rida barbacka om man ville och det ville självklart jag för älskar det^^=D Jag hade Merlin=) ja det gick inte så bra men roligt var det iallafall, vi fick även rida fritt hela lektionen=) jag red skänkelvikning och på volterna mest men gjorde även andra saker. I galoppen va han busig så han bockade typ aja men satt kvar^^ men ibland gick det bra i galoppen:)


hejdå=)

tyvärr..

Hejsan, han tyvärr inte blogga igår för följde me Emelie hem och vi tolkade och va ute åte i hennes backa^^ Det va jätte roligt att tolka och det va första gången emelie gjorde det på Astra. Vi skritade och travade bara.


aja idag så har jag varit skolan och sen ikväll så är det träning.

hejdå

julklappar

Hejsan snart så ska jag åka ut med pappa och köpa julklappar^^ Har ju bara till familjen kvar nu=) Så ska köpa till mamma och Sofie nu.

Idag så har jag bara varit på skolan och här hemma har jag gjort läxan inte för att vi har så mycke läxa då vi har bara en lätt engelska text=)


hejdå

snö

Hej, har glömt att berätta att idag så kom det snö, bara ca 1 -2 cm då men det är ju bättre än ingenting. Hoppas bara att det ligger kvar den här gången. Jag längtar så himla mycke till julafton:D men vill hinna köpa alla julklappar först^^.


Hann klart med headern igår men ska bara få över den till min dator så ska jag lägga in den:)

hejdå

Ridskolansdag

Hejsan, ja för nån timme sen så kom jag hem från ridskolans dag=) ja på det första nummret så va jag med i OS-ringara ( det va os tema) ja så först så kom alla barn ut från två olika håll och sen så sprang man runt där och sen så när en höjde en fackla så skulle man springa till sin ring. Jag var i den gula ringen. Ja och på mitt nästa nummer så tillsammans med en storhäst grupp gjorde vi tjuren färdinan^^ ja det va roligt^^


kram
 

Godmorgon

Godmorgon, ja jag tänkte bara blogga lite snabbt nu på morgonen. Snart så ska jag äta frukost och sen så ska jag väll åka upp till ridksolan för vi ska ju köra genrep ( vet inte hur det stavas) klockan 10 och frida ska nog skjutsa mig tänkte åka me Emma lite senare men måste hinna ge frida tröjan så^^


det här vart ett ointressant inlägg då men men.

hejdå

Ridskolan

Hejsan, ja för nån timme sen så kom jag hem från ridskolan, ja träningen gick väll sådär^^ vi mmåst nog spela mer teater ^^ ska vara med i ett till nummer också men även det får ni se imorgon=)


nu så ska jag föra över dom bilderna jag ska ha till headern till ett usb minne och sedan föra över dom till syrrans skoldator och fixa headern i hennes photoshop där istället för på min dryga dator^^ Har faktist en ny ide nu, hoppas bara att det ska bli som jag tänkt mig..


hejdå=)

om en timme

Ja om ca i timme sås ka jag åka till ridskolan för vi ska träna på ridskolansdag idag=P ja så har letat fram kläder som jag ska ha imorgon ( när själva ridksolans dag är) Berättar imorgon vad det va vi gjorde för uppträdande där^^

aja snart så ska jag byta om också^^

som ni såg så hade jag gjort ett bildspel, gjorde det på en hemsida som jag brukade vara inne på för typ ett år sedan^^ ska göra ett på Baloo också men det blir ikväll elr imorrn=)


hejdå

Bildspel=)


Baloo

Hejsan, jag kom precis hem från Baloo=). Ja jag tänkte rida ut så jag och mamma började rida ut ^^ men det va as dåligtunderlag så jag red lite i paddocken istället, nästa gång jag rider tänker jag nog ta fram lite bommar och skritta och trava över dom=)

Jag längtar till sommaren^^( afst först till julafton) för Baloo kommer stå mkt närmmare mig och då så  kan jag åka upp till han oftatare:D


hejdå


Emelie

Hejsan, idag så har jag varit med Emelie ja och då har vi mvarit hos Astra och sen har vi lekt me hennes katter. Sen så tittade vi på TV också.


Snart så ska jag se på idol, ska ni göra det? isåfall vilken hoppas ni ska vinna? jag vet inte riktit vem jag hejjar på då.


hejdå




Ridning

Hejsan, ja idag så red jag och jag hade Tingeling. Vi hade hoppning och det gick ganska bra det gick bra när vi skulle 2 språng i mellan bommen och hindret både fröe och efter hindret, men sen skulle vi bara ha ett språng och det gick det lite för fort och då tog hon ett för stort språng mellan så hon rev=p men sen så gick det bättre=) Vi hoppade först ett rätt uppstående och sen en liten oxer.


kram=)


<3=)

Friidrott

Hejsan, nu har jag försökt i eveigheter med headern men det går inte har lyckas spara lite men den hänger sig hela tiden så ger snart upp med att fixa en julheader.


Ja snart så ska jag åka på friidrottsträning så hinner nog inte blogga nå mer.

hejdå

går typ inte...

hej, det går typ inte att göra en header nu för min dator händer sig hela tiden och då måste jag stånga av ph genom "aktivitetshandlaren" och sprars inte headern. Så jag får fortsätta och försöka annars ger jag upp.

sen funkar inte min bästa photoshop så får göra headern i mitt gammla^^ det funkar också bra frutom att jag har bättre penslar i det nya.


kram


Lukas

Hejsan, nu vet jag vad den nya ponnyn på travskolan heter, den heter Lukas=)

Idag gick jag med FRida och hennes syrra hem från skolan för dom skulle till sin farmor.

ja jag tänkte börja med en jul header och har faktist fått en ide  som jag hoppas funkar och att det blir någolunda bra=)

hejdå

Bakat^^

hej, nu har jag bakat och har jätte ont i min tumme^^ använder fortfarande min minikavel så fick ont av den nu=P^^ Det tog jättelång tid men det blev många, så man får ju hoppas att dom blev goda^^

aja det här blev ett väldigt kort och ointressant inlägg^^





 <3


Baka snart

Hejsan, ja snart så ska mamma och jag baka medans pappa och Sofie har åkt till birsta^^

Emma ( www.emmakompis.blogg.se ) har klippt lugg och det blev as fint så besök hennes blogg och titta hur det blev=)

på lördag ska jag förhpooningsvis rida ut på Baloo för första gången, hoppas på att nån kompis kan följa me^^ För att  det är ju bäst eftersom jag aldrig ridit ut på han förut=)


kram

Tisdag

Hejsan, nu är jag hemma från skolan=) Jag har inte gjort så mkt. Men när jag kom hem så fikade syrran och jag pepparkakor och mjölk.


Ja idag så ska jag inte göra så mkt mer att hjälpa mamma att göra mackor^^ som man steker. Dom är jättegoda=).


kram



Bilder

Nu är bilderna överförd så tänkte visa dom nu=)























så det va några bilder.

kram

laddar in...

Hejsan, jag håller på att ladda in bilderna nu och ser att det är fler bilder som jag kna visa så då blir det några fler^^ det är också häst bilder, men fotar ju mest på hästar så det är ju inte så konstit då^^

Jag kommer att visa bilder sen, men vet inte när^^


kram

tråkit^^

Hej, ja nu har jag tråkit... Funderar på att ladda in bilderna från igår och visa er men vet inte riktit.


Sen så funderar jag på vad jag ska önska mig i julklapp, har skrivit upp lite saker.Sen så måste man ju köpa julklappar också men vet inte vad jag ska köpa till alla.

har ni köpt alla julklappar än?:)

kram


hemma från skolan

Hejsan, ja nu är jag hemm från skolan. Jag har inte hunnit göra så mkt, har nästan bara tränat lite på engelskan. Ja på skolan var allt som vanlig, men på matlagningen fick vi städa ugnarna "jätteroligt" aja men vi fick baka pepparkakor sen=)

Idag så ska jag inte göra nått specielt. Bloggar mer sen


hejdå=)


2:a advent

Hejsan, idag så är det andra advent, så familjen har bakat lussebullar och havrekex.

Ja efter vi hade bakat så var jag med Emma och vi fotade på travskoleponnysarna men det började regna så vi fotade inte så mkt. Ja sen så gick vi till mig och då spelade vi först mitt djur sjukhus och sen spelade vi my horse and me ( på wii).

Nu så ska jag träna på engelskan.


hejdå


slagit in...

Hejsan, ja jag har inte gjort så mkt  sen sist jag bloggade men har i allafall slagit in julklappar och spelat lite wii.

Nu så ska jag fundera vad jag mer vill ha i julklapp frutom det jag skrivit och sen så ska jag fixa lite i photoshop, så kanske visar er sen=)


hejdå


Stan

Hejsan, nu har jag varit på stan me pappa för skulle köpa nya träningskor och sen så köpte jag en julklapp till emelie.

Ja vet inte riktit va jag ska göra nu skulle ju fota me emma idag men hon kunnde bara för lunch=P orkar inte gå ut för är så trött men imorgon ska jag fota på ponnysarna.

igår fick jag 2 grimmor av Emelie som jag ska ha till Baloo, tack<3

bye

ridningen

Hejsan, igår på ridningen red jag Tingeling för alla korta red stora hästar och långa små för vi skulle få reda på vilka som skulle rida elr inte. Jag ska inte rida men det va ju bara långa och korta som ska rida och jag är mitt i mellan^^ Ja vi tränade väldigt mkt öppna och sen så travde vi över bommar. Det gick bra för mig för hon gick ner i form då och då=) från början gick det inte så bra i öppna men sen gick det bättre=)


hejdå


Tingeling

Fredag

Hejsan, igår var det ridning så han inte blogga då men skriver om det sen.

Ja nu är jag hemma från skolan. Hälsade en stund på Gustav också, det har kommit en ny häst till travskolan( fast dom hyr bara den) jätte söt är den:) ska fota på ponnysarna imorgon:)

Ja nu vet jag inte riktit va jag ska göra men ikväll så ska jag på bio med emma.


hejdå



<3


Friidrott

Hejsan, ja nu är jag hemma från friidrotts träningen. Fast det va ungefär en timme sen så har hunnit kvälsfika och tagit en dusch.

Ja på träningen så gjorde vi ett par övningar, som stående längd upp, kasta kula framifrån och kasta kula bakifrån. Vi gjorde det förra året också och hade ökat ungefär 3 m på kulan men hade inte ökat nått på längden för hade inga skor så kunde inte ta i max^^ aja sen gjorde vi en annan övning också.

Imorgon har jag ridning så det blir nog ingen bloggning då.


hejdå=)

hello

Hejsan, nu är jag hemma från skolan=), följde först me emelie till vetrinären för hon skulle hämta 2 av hennes katter där för dom har blivit strelicerade ( vet inte hur det stavas) och sen fick jag skjuts av hennes föräldrar.

ja ikväll så börjar friidrottsträningen så då ska jag dit=P


bye

ÖB

Hejsan, snart så ska jag och Emma till Öb och köpa tuggummi som vi ska dela på^^ Hennes mamma ska skjutsa oss dit=)

Ja nu har mitt spel till wii äntligen kommit, det heter My horse and me 2 ^^ så mamma mamma har hämtat det så när hon kommer hem ska jag nog spela det^^^


kram

Bilder

Hejsan, tänkte visa massor v bilder på travskole ponnysarna. Både gammla och nya=)














































































så det va massa bilder på travskoleponnysarna=)







hemma från skolan

Hejsan, hann inte blogga nu mer igår=P men köpte bara en julklapp till Emma och tuggummi till mig^^


ja nu är jag hemma från skolan och får se vad jag hittar på sen.


hejdå

RSS 2.0