beställt

Hejsan, idag har jag klippt klorna på teddy med hjälp av pappa=). Sedan har jag varit ute med Teddy en stund.

Jag har beställt ett marinblått koppel 3 m på www.rabb-it.se =) funderade på en bog-sele, men var ekonomisk och valde att inte köpa nån, Teddy funkar ju bra med sin H-sele. Fick testa Emmas bog-sele, han var mer lyhörd i den men dom rymmer lättare ur den så väntar till han har vuxit klart och ser om jag köper en då:)

En liten bild på när Teddy var en liten bebis:)


tävling

Hej idag ahde vi våran kaninhoppnings tävling. Den blev väll lyckad fast den tog väldigt långt tid^^ Teddy var duktig. Dock så blev han väldigt sur ett tag då han morrade åt en hane ( Gandalf) som va där som han kunde stå brevid för 1 timme sen) och ja lyffte upp han för att han inte skulle hoppa på han och sen forsatte han att morra och bet mig sen en stund senare bet han mig i läppen och det gjorde ooooont, fast det gick som tur va inte hål men jag blev väldigt sur på Teddy så då fick han hoppa in i en transportbur=P Vi hade ett litet pris på lsutet "dagens kanin" Teddy och Gandalf fick dela på det priset, fast gandalf vann allt frutom poänghoppningen^^ men Teddy är så liten så han var duktig men han charmade ju väldigt mycket efter som han var väll snäll nästan hela tiden också^^ Alla fick rösta på en varsin^^ Det blev nästan inga bilder då det inte va nått bra ljus och jag orkade inte ställa in=P


Fredag

Hej, idag så har jag och Emma varit på djurmagasinet med min mamma och köpt lite saker efterskolan och sen har vi mest planerat till våran tävling som vi ska ha i morgon=). Sedan på kvällen såg vi på en film med Alva=)

hejdå

Torsdag

Hej idag var det en perfekt dag=P jag började skolan halv 10 på morgonen och slutade halv 2^^. Jag gick till stallet direkt då^^, först så stod jag och gosade med Frans ca 30 min och sen gick jag och åt och då frågade Johanna ( min ridlärare) om jag kunde ta ut Kontiki och skritta han 20 min i stora ridhuset (  han har varit halt) Jag fick även 3 korsta stäckor ( bara nån meter) sen när jag tagit hand om han frågade Johanna om jag kunde gå ut med Flame 20 min i stora ridhuset ( hon har typ nån inflamation i benet) Så jag gick med henne där.

Sen red jag lektion. Jag hade Virre och vi hoppade och det gick verkligen SUPER=D allt gick bra också, för en gångsskull^^ så det var roligt:)

hejdå

Emelie

Hej, idag hade vi redovsning inför klassen=P eller vi skulle beskriva en person och berätta om den inför klassen, hatar verkligen att stå inför klassen=P , men det gick väll bra^^.

Efter skolan följde jag med Emelie hem och vi satt först vid datorn men sen gick vi ner till kossorna och gav dom hö för hennes föräldrar  va borta=P sedan hoppade vi lite med hennes kanin fläckis :)


Fläckis:)

Picture

Tre bilder på Teddy från igår som jag blev nöjd med :)

=)

Hej, idag har jag varit på skolan=P.

Efter skolan så har jag tränat på svenskan som vi har redovisning på imorgon. Sedan var jag ute med teddy en stund han sprang på och busade och sen kanske efter 20 fick han världens hest ryck så han bara kutade ca 70 m=P Jag stod och höll på med mobilen också såg jag han kuta och tänkte att han snart skulle sluta men han kutade in på Emmas gård men stannade som tur var på deras lekstugas bro så han han inte så långt^^ önskar att jag hade filmat det=P har aldrig sett en kanin springa/hoppa så fort^^.

Hejdå

Bakat

Hej nu på morgonen har jag gjort läxan, jag har tränat både på fysiken och svenskan som vi har läxförhör på imorgon. Sen när jag var klar med det så bakade jag en kladd kaka som vi ska fika sen^^ Den blev kanske inte den finaste direkt men jag hoppas att den blev god^^.


Trav

Hej, idag har jag först städat Teddys bur och sen var jag ute med han ca 30 min. Sen så cyklade jag till travet, först skulle Emma inte med men sen ångrade hon sig så hon följde med. Jag fick några bra bilder, dom kommer upp på bloggen nån dag när jag hinner.

hejdå=)

Borsta

Hej, jag har precis ätit och jag tänkte gå ut till Teddy snart, Jag ska borsta han^^ Han har så himla mycke päls och den blir tjockare och tjockare nu när det börjar bli kallare. Så det blir svårare att borsta han nu=P Ska kolla efter en ny borste som man kan borsta tjockare och längre päls med^^.


Min lilla lurvboll:)

emma

Hej, idag har jag varit med Emma efterskolan och vi hoppade först med våra kaniner. Teddy hoppade väll inte super bra direkt men han var duktig:) Men han tyckte att det va roligare att bara springa runt och göra hopp rakt upp i luften^^ Sen så fixade vi till ett hinder.

Om en stund ska jag äta.

hejdå

Virre

Hej, idag har jag ridit:) Jag hade Virre=) Det gick bra, han var pigg i skritten och traven men i galoppen var han lite seg=p Vi red mest utan stigbyglar på volter. Vi vände även upp på medellinjen och då skulle man först fatta galopp vid en sockerbit och sedan bryta av vid ett par bommar, sedan skulle man fattagalopp på en gång när man svängde upp och sedan bryta av vid sockerbiten och sen fasta galop vid ett par koner nån meter bort och sen bryta av innan man svängde ut till spåret igen=). Det gick bra=). Han gick jättefint den mesta delan av lektionen :)Virre
Virre ( ej jag som rider)

Fotat

HEj, nu är hemma och kaninerna är emma hos emma och alva nu=). Jag fick en jättesöt liten kamel (mjukdjur) av Emma och Alva:). Tack. Emma red idag och jag följde med och fotade. Blev inte direkt så bra bilder men men^^. SEn har jag gjort läxor=) Imorgon ska jag rida.

hejdå=)

regn

hej, just nu regnar det så jag kommer inte gå ut med några kaniner idag för även om det slutar regnar så kommer dom ändå bli blöta av gräset och jag hinner inte sitta och torka 3 kaniner^^. Men ska städa Teddys bur lite snabbt ska inte skura den utan bara ta bort det smutsiga. Jag ska göra rent Bella och Mollies toa så att det är hyffsat rent imorgon när Emma kommer och hemta dom^^ Det ska faktist bli skönt när Emma och Alva kommer hem för det har varit roligt att ta hand om dom men är så trött för har fått gått upp tidigare för att hinna med mig^^.

Senare ida ska jag inte göra nått speciellt=P.


hejdå

Världens finaste Baloo<3

måndag

Hej, idag har jag varit på skolan som vanligt. Efterskolan  så har jag bara varit ute med kaninerna och gjort lite läxa. Det blåser jättemycke ute så det va inte direkt mysigt att vara ute med kaninerna=P. Imorgon natt eller onsdag morgon nån gång kommer Emma hem så dom hemtar kaninerna på onsdag.


Jag vet verkligen inte vad jag ska blogga om. Skriv gärna nått tips som kommentar =).

hejdå

söndag

Hej, idag har jag inte gjort nått speciellt. Jag har varit ute med kaninerna, dom fick hoppa ett hinder idag ca 2 hopp var och sen så har mormor och morfar här.

Nu så ska jag ut och ge kaninerna mat. Sen ska jag packa gympakläder.

hejdå

hoppat

Hej idag har jag varit ute med alla tre kaninerna och hoppat med dom=) Alla tre var duktiga :) Bella och Mollies vatten hade fryset i morse så nu har ja satt på mammas gamla vante, så jag hoppas att det inte fryser igen. Teddy har regnskydd och det funkar även som isolering så hans vatten hade inte frusit=P.

hejdå

dåligt me bloggande

Hej, jag har inte bloggat på ett tag nu men har inte hunnit. Men i onsdag red jag i stället för Emma och då hade jag Nicky, vi tränade på öppna/tagen framdel och bakdelsvändning. Öppnan gick rätt så bra frutom att han lätt blev böjd i halsen men när jag hade ett ordentligt stöd på yttertygeln gick han jättefint=) Nicky brukar vara superlat men när man får får fram han är han jätterolig att rida :).

Igår red jag ju också och då hade jag Virre och vi tränade mest på öppna och det gick super :D fast han var dock lite seg i galoppen på volten men annars gick han super:) Fast jag hade inga ridvantar för tappade bort mina för några veckor sen och har inte tagit med några nya till skåpet än så fick ett skavsår av tygeln som gör as ont =P

Idag har jag städat buren till Teddy och varit ute med han och Emmas kaniner.

hejdå


Bella och Mollie är här

Hej, ja nu har Bella och Mollie flyttat hit och dom ska vara här till nästa onsdag. Jag ska snart gå ut med dom och Teddy och jag ska även städa Teddys bur idag. Sen så ska jag göra läxan. Imorgon ska jag rida istället för Emma och vara på nått välkommssamtal på skolan som man skulle ha. Så jag komemr antagligen inte hinna blogga men kanske.

HejdåMollie

Bella
måndag

Hej, som jag kanske inte berättat ska jag passa Emma och Alvas kaniner ca 1 vecka för dom ska utomlans. Kaninerna ska flytta till mig så jag slipperspringa ner till dom och ge mat och sånt även fast det inte är så långt , typ bara ca 100-200 m men det blir enklast. Så igår och idag bar vi över saker så nu är det bara buren, spånet och kaninerna som saknas och det bär vi över ikväll.

men nu ska jag och pappa åka till farmor och Kenneth och sälja jultidningar.

hejdå

klippt klart klorna

Hej, idag har jag äntligen klippt klart klorna på Teddy, bra kan jag ju inte säga det gick. Han var supersnäll förut att ha på rygg och så och nu har jag ändå tränat mer på det men det går inte. Men nu är dom iallafall klippta. Idag skulle jag egentligen ha fotat på Emelie när hon tävlade Nora  men hon ringde aldrig och sen så skulle jag kanske ha följt med Emma när dom skulle hoppträna och lämna tillbaka hindrerna men det blev ingenting :/. Sen har jag gjort lite läxa.

Snart ska jag och pappa gå/åka till ett par som vi känner och sälja jultidningar.

hejdå

Hoppat med Teddy

Hej, för en stund sen så var jag och hoppade med Teddy, det gick super han hoppade ett hinder på 30 cm idag :D<3 sen så var resten av hinderna 20 cm :) Emma hjälpte mig, tack =).

Ja sen idag händer det inte så mycke mer idag, ska klippa klart klorna på teddy.

hejdå

Baloo<3


Den nya hästen Honey :)
ute med Teddy

Hej, nu har jag varit ute med Teddy med Emma och Bella=) Det var lite blött i gräset och då kan man ju gissa hur fin Teddy blev efterdet^^ Klippa klorna gick inge bra han har bara blivit sämre på det men aja ska fixa klart som sista klorna imorgon.

hejdå

Hoppat

Hej igår red jag Sabina och vi hade hoppning. Det gick sådär hon va lite lat men annars gick det bra=) körde först bommar och för höjda bommar så hästen skulle typ gå passage över dom och det gick bra sen skulel vi vända snett igenom och hoppa ett hinder och sen så hoppade vi först ett enkel hinder och sen studs =) Det va roligt.

Snart ska jag gå ut och klippa klorna på Teddy=).

hejdå

=)

Hej, idag kom jag hem typ halv 2 för jag hade ingen matlagning=). Ja idag ska jag inte göra nått speciellt. Bara vara hemma.

jag har inget annat att blogga om...

hejdå

fotat

Hej igår var jag och fotade när emelie red på ridskolan=) Dom hoppade.

Snart ska jag och mamma till granngården och köpa saker till Teddy.

blev ett superkort inlägg nu för måste gå.

hejdå

Baloo

idag red jag Baloo, det gick kanon, Emma följde med och fotade. Jag lånade Emelies snodd. Baloo jobbade jättefint i form idag. Sen så släppte vi han i paddocken=) och då fotade jag =) Kommer verkligen sakna baloo:(<3 men ska rida han nån gång till tror jag ...

bilderna är på kameran så får se när jag hinner ladda in dom.

hejdå

hoppat

Idag har jag varit med Emma och Alva och hoppat med Teddy och dom hoppade med Mollie och bella och även Mini som dom tar hand om den här helgen för stina är borta. Teddy hoppade jättebra. Jag fotade även och dom fotade också så det kommer bilder nån dag :)

hejdå

Kaninhoppning

här kommer bilder från en kaninhoppningstävling som var för ett tag sen^^ Emma och alvas första tävling med Bella Notte och Mollie. Bilderna är inte så bra, det regnade men jag stod under ett träd så kameran blev inge blöt iallafall^^


Bella Notte och Mollie
fler bilder kommer senare eller imorgontorsdag


hej, i torsdag så red jag :) Vi hade hästbyte och jag fick Sabina. Hon brukar vara väldigt seg men hon va pigg. Vi tränade mycket galopfattningar och av saktningar från stillastående,skritt och av trav. Sen körde vi även samlad galopp. Det gick bra =) Samlade galoppen gick bra då och då. Sen körde vi även en lydnas övning när man kom på kort sidan i trav och sen vände man snett igenom och när man var på rakt spår så fattade man galopp och i mitten var det ett lågt hinder. Sen så när man kom till korsidan bröt man av och sen vände man snett igenom på andra sidan och fattade galopp när man var på rakt spår och där var det även ett hinder. Man hoppade som ett timglas. Det gick också bra.


RSS 2.0