Me Emma

hejsan:) nu är jag me Emma:)

föru idag så hjälpte jag pappa att skotta=P och sen hoppade jag från taket.

hejdå


Baloo

Hejsan:) idag s¨har jag ridit Baloo och det gick bra:) det snöade as mycke medans jag va där så jag och Baloo blev blöta medans vi va ute. Jag red i paddocken. Det va rätt så mycke snö i paddocken så Baloo fick jobba lite. Han va jättesnäll och mysig som vanligt<3:)

Efter Baloo så har jag inte gjort så mycke
hejdå


Fredag:)

Hejsan igår red jag och jag hade Blondie ska berätta mer om det sen eller imorgon:) Ja idag har jag först varit på skolan och sen så hjälpte jag mamma att skotta och när Emma kommit hem från bokrean så va jag med hon =)

Imorgon ska jag iväg och rida älskling pojken<3 vill verkligen rida han fler dagar i veckan eftersom dom behöver fler som kan rida han. Så vi får se om det blir nått=). Camilla är ju där torsdagar och måndagar oftas så ska isåfall rida nån av dom dagarna så jag kan få skjuts hem=) Men rider ju på torsdagar då.

Hejdå


30- grader

hejsan imorse va det 30- grader och jag va tvungen att gå till skolan. När jag gick hem så kändes det inte lika kallt och precis nu kollade jag på termometern och såg att det bara va 14- nu:) fast jag tycker ändå att det är för kallt för jag vill ha vår nuxD.


Hejdå:)det ser ut som att jag sitter snett men vi va inne på en volt där:)


tisdag

Hej, idag så har ja vari på skolan=P och där har det inte hänt nå speciellt.

Idag så ska jag inte göra så mycke mer än att  gå på nån information om högstadiet på skolan. Ja igår va jag me Frida efterskolan.
Hejdå:)


ridit:)

hejsan=), idag så har jag varit och ridit Baloo:) han va jättesnäll=) jag tränade lite dressyr, han började jobba i skritten och lite i den samlade traven:) i galoppen va han busig som vanligt^^ red barbacka.

snart så ska jag och Emma på travet och fota trotts att det blåser stormvindar ute^^


Bilder

nu kommer det blider från när jag red Balooså det va några av bilderna från i lördags:)

ny header

Nu så har jag ändrat fägerna i bloggen och gjort en ny header.

vad tycks?:)


semmeldagen^^

Hejsan idag är det semmeldagen eller fet-tisdagmen jag brukar kalla den semeldagen^^ Ja igår orkade jag inte blogga nått för hade ingenting att skriva om.

Idag så kommer jag fömodligen inte göra nått specielt mer än att bara vara hemma^^ ska försöka göra en ny header och göra om lite i bloggen:)

hejdå

glad alla hjärtans dag:)

Hejsan,  det var ett tag sen jag bloggade men igår var jag först och red Baloo och hoppade för första gången på han:') först sprang jag och hoppade brevid han men sen så  satt jag på han och hoppade, han hoppade super bra:) Emma var med så  kommer nog att visa bilder imorgon för är ledig från skolan då för vi har två studiedagar:) Efter jag varit hos Baloo så va jag med Emma.

Idag så har jag varit med emma och tränat friidrott:)

Kram


en bild från igår, han har så fina gångarter för titta galoppen

och titta traven:)

träning snart

hejsan snart så ska jag iväg på friidrottsträning:)


Igår så följde jag med Emelie hem och vå stekte först nudlar =P och sen så gick vi ner till Astra och fotade massa bilder på hon:) sen så satt vi vi datorn när vi kom upp från stallet:)

hejdå

Måndag

Hejsan, hann inte blogga nått igår, men jag fäljde med Emma och fotade på när hon tävlade Nicky, en ridkskole ponny, det började jättebra men sen ramlade Emma av. Men hon gjorde inte illa sig som tur va!.

Idag så har jag bara varit på skolan och ínte gjort så mycke mer.

hejdå:)

ridit & slalom

hej, ida så har jag först ridit Baloo och då red jag ut en litensväng och då gick mamma med skrittade och travade först men sen fick han snöstyltor och då  red jag tillbaka till stallet och då gick mamma in och hämtade hamaren så då knackade jag ur hovarna och då travade och sen så var det en rack sträcka och då blev jag sugen på galopp och Baloo va pigg så då petade jag bara lite med skänklarna och sen bar det av i galopp^^ han gjorde en liten bus bockning^^ aja sen har jag myst med han inne i stallet också^^:)

sen så åkte jag slalom med Emma:)

hejdå

ridningen

hejsan, nu så tänkte jag berätta om ridningen. Jag red ju Virre och det gick jättebra:) han gick ner i form i alla gångarter:) från början gjorde vi små serpentinbågar och sen så red vi på volter och gjorde skönkelvikningar i volten sen red vi ått-volter. Och det gick bra^^ sen gjorde vi inte så mycke mer.

Förut idag så va jag och köpte skor och en halsduk


hejdå:)


Fredag

hejsan, jag red igår så han inte blogga då men ska berätta om hur det gick lite senare^^ men red iallafall Virre=)

Idag så när jag skulle gå till skolan så pajjade dragkedjan till mina andra skor, suck så jag måste åka ut och köpa nya skor så snabbt som möjligt nu. aja sen så har jag varit på skolan och då såg vi på film och åt godis på skolan, filmen sög.

kram:)

RSS 2.0