emelie

hej, idag så va ja me Emelie en stund efterskolam, vi va me hennes nya marsvin:) dom va as söta. Sen så va vi på arken och kollade på massa saker och sen så köpte dom saker till marsvinen och emelies guldhamster som hon ska få om nån vecka. Sen så kollade vi kaniner och då var det en jättesöt lejonhuvad kanin=).

hejdå

söndag

Hejsan, idag så ska vi till mormor och morfar, men annars händer det inte nå mycke.

Igår tävlade ja i friidrott det gick jättedåligt. Tävlade i längdhopp och kula Sen så va ja me Emma och vi  fotade på natur och på deras kaniner.

hejdå

Frans=D

Hejsan idag så hade vi skoljogg, det va jobbigt men ja och emelie sprang på typ 30 min sen fick man sluta när man gick i mål och då slutade jag vi typ halv 1-1 sen åkte jag och frida till stallet. Jag skulle egentligen rida Tingeling och Emma hade Frans så då fick vi byta=D Va inte så jättesugen på att hoppa Frans för han vill gärna spring på sidan av hinderna men det va så länge sen ja red han:) Vi hoppade två hinder på en volt först hoppade man bara ett långt hinder och när man hoppat det några gånger och det ick bra fick man ta ett högre hinder efter det låga=) man va 2 st samtidigt på volten i första varvet gick det super han sprang inte på sidan en enda gång:D men när vi senare körde i det andra varvet när jag skulle hoppa det högre hindret så gick det för fort så då sprang han på sidan men nästa gång gick det bra=) och innan vi hoppade gick det också jättebra:)

Imorgon börjar vi klockan 9 istället för 20 över 8 =DFrans:)

hejdå


Emelie

Idag så har jag varit hos Emelie och vi var mest nere i stallet:) och då tömkörde vi Astra och sen red Emelie en snabbis också. Vi fotade också på Astra.

Imorgon har vi skoljogg min klass slipper springa den långa skoljoggen me högstadiet nästa torsdag för då är vi på klassresa så vi får springa den kortare:) Imorrn ska vi förmodligen få veta klasserna till högstidet också är det ridning då=D.

hejdå:)En bild på Astra från i sommras:)

red igår

igår red jag ju Baloo. skrittade ute i ca 10 min så han skulle bli mjuk^^ sen så red ja i paddocken och gjorde massa saker Baloo va duktig han har blivit mycke bättre på att fatta galopp så behöver oftast bara göra en galoppskänkel=).=)

Ida så har ja bara vari på skolan som vanligt;) där gjorde vi inge speciellt.

Ska till Baloo sen. Körde ju han i lördags så ska rida han idag=) ska träna kondisen på han idag tror ja. men ska äta nu.

hejdå


Söndag

Hej, idag så har jag bara varit hemma. Är förkyld igen och hängig så har inte orkat gjort nått.

Tänkte visa några bilder från tävlingarna från förra helgen, bilderna är oredigerade tänkte göra det men orkar inte som vanligt=P

kört Baloo

Hejsan, ida va jag hos Baloo=) Emma följde me. Vi körde ut i skogen idag. Baloo va pigg och snäll=) han va jätteduktig. Det va jätteroligt men på ett ställe va det väldigt mycke getingar.
 Baloos hink va supersmutsig så jag och emma skrubbade ren den innan.

Igår hade min klass disco för 1-4, för att samla in pengar. Det kom jättemånga

Hejdå

Rock-Ola

 har inte bloggat på länge men har inte orkat/hunnit. Aja för ett tag sen så hade vi rock -ola på skolan för föräldrarna och imorgon ska vi har fär 3-5 på skolan.

Igår red jag Baloo:) det gickbra klättrade lite me han då.


:)

Hej. Igår tävlade jag ju på Baloo:) på uppvärmningen så gick det jättedåligt kom typ över ett hinder utan att nån sprang framför=/. Men när jag kom in på banan gick det mycke bättre:) vi hoppade ett hinder typ stillaståndexD fast dom andra gick bättre=) så vi gick runt felfritt så dåfick vi rosett:)

ska visa bilder nån dag.

hejdå

Tävla/träna

Hej, idag så ska jag ju tävla Baloo:) Fast ska inte dit förren ca kl 16:30 . Så innan om ca 2 timmar ska jag gå ner på travet och fota me Emma=)

Men nu måste jag göra mig i ordning skriver ikväll eller imorrn hur det gick för mig och Baloo:)

hejdå:)

tråååååkar

Idag så har ja vari på skolan och där har det inte hänt nått speciellt. Här hemma har jag inte gjort nånting.Imorgon ska jag tävla Baloo, eller det är träna hoppbana clear round så alla som går runt felfritt får rosett:)  Sen så ska jag nog gå ner på travet först imorrn.

hejdå


11/5

Hej, igår så var jag hos Baloo. Jag red ut me Cindy. Baloo va pigg:). På torsda ska jag tävla ^^.

Idag så hade vi nån cykelsak där man skulle gå igenomvägmärken, cykla på nån cykelbana me vägskylt, besikta cykeln, gå igenom regler och testa balansen. Imorrn är det sista dan på skolan för den här veckan.

Snart så ska jag träna friidrott ska vara utomhus idag.
hejdå

söndag

Idag  har jag inte gjort så mycke. Har solat lite och hjälpt mamma att kratta. Imorrn är det skola igen men vi går bara tills på onsda den här veckan. På torsdag ska jag tävla i clear round på Baloo:).

Imorrn ska jag till Baloo:)<3


hejdå


fotat

idag så har jag varit me Emma. Vi har fotat, och sen så har vi cyklat till konsum och köpt godis. Sen så skulle vi göra mjukglass men den blev jättelös men den blev god=P. Sen så har jag inte gjort så mycke mer.


Hejdå

Hoppat

Hejsan, idag hoppade jag me Baloo först ville han inte hoppa men sen så när vi kommit över ett hinder tyckte han att det va jättekul:) men sen när vi höjjde till ca 70 så vägrade han och sen sprang jag me han och hoppade och då hoppade han super:) aja sen så hoppade jag en liten bana på 50 cm:). Emma va me och fotade så visar några bilder nån da.

hejdå

hello

hej, i måndas red jag Baloo och då tränade jag dressyr gick super:) förhoppningvis kan jag hoppa på frdag och annars kan jag inte va me på tväling/träning=/

Ida har jag köpt ridskor lite och sen fick jag ett dressyrspö också:)

hejdå

Baloo imorrn

Hejsan, Igår så var jag me Emelie och sov över hos hon och sen vid klockan 11 cyklade jag hem eftersom vi skulle ha kalas. Jag och Emelie fotade en massa på hennes kattungar så lär nog visa dom bilder om nån dag.

Imorrn så ska jag till Baloo<3 det va en vecka sen jag träffa han<3

hejdå

RSS 2.0