Bilder

Hej tänkte visa bilder från i måndas när jag var hos Baloo, Emma fotade på mig och Baloo och sen fotade jag på Baloo och dom andra hästarna =) fast just nu är det bara Ivar, Kotten, Fanta och Baloo där, dom andra är på bete


undara va vi håller på me här XD^^Fanta ( hon heter inte så egentligen men hon kallas så=P, sen kan
inte stava till hennes riktiga namn ändå=P^^)

Kotten

Ivar och fantaBaloo:D<3


Ivar ruskar på sig^^

aja men nu hinner jag inte lägga in fler men nån bild  ibland lär väll dyka upp^^ sen så har jag massa andra bilder som jag också ska visa nån dag^^

åskat & blixtrat

för typ en 1 timme och 15 minuter sen var det värsta ovädret här det åskade och lixtrade hur mycket som hlestfast det försvann faktist rätt så fort. Men det blev ingen friidrottsträning idag iallafall=). Kommer nog att visa bilder ikväll:).

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=sara+lundgren+rudstr%F6m  glöm inte att rösta:D rösta gärna varje dag också:D för man kan ju rösta ett dygn efter man röstade sist så snälla rösta på :D<3 


Onsdag

Heh idag har det bara varit trååk väder ute, det har varit mulet hela dan och regnat lite också. Jag har bara varit hemma idag och tittat på film me syrran=P. Fast den har jag städat mitt rum också.

Ikväll ska jag träna friidrott om det inte regnar då.


hejdå

Badat

idag har det också varit en varm dag=) jag földe me Emma, hennes mamma och Alva och hennes kompis och badade på nått ställe som jag inte kommer i håg vad det heter^^ SEn efter det badade vi även lite i emmas pool xD och sen spelade alla 4 wii^^ sen gick jag hem vi 16.20 sen efter det har jag hjälpt mamma och pappa och ta bort massa jord från när vi gräve  så att marken skulle bli gämn vi poolen.

glöm inte att rösta på http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?search=sara+lundgren+rudstr%F6m  Man kan rösta nästa dag igen så rösta på :D:D:D

hejdå

Baloo<3

Hejsan:) idag har jag ridit Baloo barbacka:) tränade dressyr =) Det var varmt ute=P Det gick bra idag:D han gick ner i en fin form ibland<3 fast han orkar ju inte så mycke än men det är en bra början:D Ja jag tränade volter och som vanligt var han stel i vänster sidan men det blev bättre på slutet:) sen flyttade jag lite skänkelvikning och lite öppna också=) som vanligtxD^^ i galoppen var han seg men rusade inte men ville bryta av =P men han var ganska trött då eftersom vi jobbat rätt så hårt i traven och skritten=) Emma fotade och sen fotade jag på Baloo och dom andra hästarna som är kvar i stallet så ska visa dom bilderna nån dag också^^ har många bilder jag ska visa men har inte haft tid nån dag men nån dag kommer det att bli^^:)En bild från idag:)hej

Idag  har jag varit me Emma och vi har hoppat med kaninerna. Stina kom även med sin söta kanin:)

Emma ska sova över här för hon ska följa me mig till Baloo imorgon och fota på oss:)

hejdå

hej

Idag  har jag varit me Emma och vi har hoppat med kaninerna. Stina kom även med sin söta kanin:)

Emma ska sova över här för hon ska följa me mig till Baloo imorgon och fota på oss:)

hejdå

Pool

Hej idag har vi satt upp poolen och det här gången gick det bättre^^ aja så nu håller den på att fyllas. Sen har jag inte gjort så mycket idag^^

http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=1978    rösta på mitt bidrag:D

hejdå:)

Midsommarafton

Hej, idag är det midsommarafton och vi ska fira me pappas kusin och hans familj=P.

Igår efter maten va jag me Emma en stund och vi hoppade me hennes och Alvas kaniner. Dom va duktiga ibland fast ibland puttade dom ner bommarna och gick över dom sen =P.

hejdå

Emma=)

Hej, idag har jag varit me Emma. Och vi har gjort lite olika saker=P.

Sen när jag fick hem så skulle vi sitta upp våran pool och då börja vi gräva och då tyckte vi att det var jämt så då började vi fylla den me vatten men allt vatten kom bara på en sida så vi ska tömma ut allt nån dag ( inte för att det han bli nå mycke vatten då, det vart bara nån cm om det skulle ha varit vatten över hela botten) och gräva mer=P.

ska visa bilder nån dag när jag orkar och hinner=)

hejdå


fixa me bilder

Hej, idag forsätta med att föra över bilder på cd skivor och ladda in bilder på datorn, som jag bärjade igår kväll så lär nog visa lite bilder sen om jag hinner=P. Ja sen ikväll ska jag träna =) ja och sen lär jag nog inte göra nå mycke idag.

hejdå

Tisdag=P

Hej, idag så har jag ridit Baloo igen=) Victoria va med. Ja jag har ridit ut idag och klättrade lite också. Baloo är lite tjock forfarande och behöver muskler så ska börja träna upp hans muskler lite mer:) Han har faktist varit ovanligt snäll idag =) han tjurade ingenting idag, fast han tyckte att det va roligt att komma ut i skogen tror ja efter som jag kunde gå mot  hem vägen och sen vända till baka =) Victoria filmade lite så det kanske kommer nån film nån dag:).


hejdå

Baloo=)

Idag har jag varit hos Baloo. Jag red lite i paddocken=) dick gick väll hyfsat frutom att han var jätte stel i vänster sida =/ så volterna blev helt kantiga och konstiga så fort jag ställa åt vänster fast volterna blev jätte bra är jag ställde åt höger=) sen gjorde han en jättebra galoppfattning från jättesamlad trav<3:)

Sen har jag tränat friidrott idag också:) vi hade en ny tränare idag=P

Imorgon ska jag också rida han och då ska jag klättra tro ja:)


hejdå

Söndag

Hej, idga så har jag varit på summer horses show som  jag har varit på både fredag,lördag och idag=) så jag har fotat, på fredan regnade det ju hela tiden på lördag och söndag har det varit bättre väder=).

Sen så tävlade jag Baloo i 50 cm clear round. Det gick jättedåligt. Men hoppade ju inte fram nånting=( eftersom det var ju 2 andra som red före mig så fick bara prov hoppa första hindret och det gick ju bra men sen när jag skulle köra banan vägrade han på första och sen hoppade han stillastående och rev så vägran gilldes ju inte då men han rev ju ändå och se vägrade han på nå fler hinder också men kommer inte ihåg vilketxD vissa hinder hoppade han jättefint på speciellt på oxern. Men det känns inge roligt att hoppa han längre när man måste tvinga han=/ jag vill ju att han ska tycka att det ska vara roligt jämt och inte att man måste säga till han att han ska hoppa och sen hoppar han för att lyda än:( ibland tycker han att det är roligt.... Men ska träna inför LC:1 till den 28 augusti =).

hejdå

FilmEn film som Victoria gjort=)

Filmer på mig och Baloo

Lite filmer på mig och Baloo
 

Han vill inte fatta höger galopp från början

jag kommer lite efter på sista hindret

Baloo

Igår red jag ju Baloo:) red barbacka:)Victora som också rider Baloo var med. Det gick jättebra i skritten och traven<3 på slutet vissa stunder gick han ner i form<3.i galoppen så ville han inte fatta höger galopp så då fick jag vara väldigt bestämd och byta när han fattade vänster i stället. Men i vänster galopp gick det mycke bättre 
Vi duschade han efteråt =)

Har några filmer från igår som jag kanske lägger in:).


hejdå

reeeegn

Hejsan, idag så gick jag och Emma till tävlingarna då men va var där typ en timme i spregnet och vi höll på att frysa ihjäl så sen så ringde vi hennes mamma och då kunde hon hämta oss. Ja sen så skulle hennes mamma till birsta så då följde vi med dit. Sen byggde vi kaninhinder=P.


hejdåEn bild från förra året:)

:)

Igår var jag me Emelie och sov över hoss hon och sen diag så har jag ridit Baloo:) skriver om det imorgon X) Imorgon ska jag fota på hopptävlingar fast det ska typ bli spöregn imorrn =( Men får se om jag f¨r nån bra bild fast det är ju tävlingar på lördag och söndag också fast på söndag ska jag tävla me Baloo också=P I 50 cm clear round:).


Hejdå

tisdag

Hej. Idag så har jag inte gjort nånting och ska inte göra nått speciellt sen heller=P. Fast hoppas på att pappa eller mamma ska köpa CD-skivor så jag kan föra över bilder. Kanske ska ladda in biler sen så jag kan visa några här^^.


hejdå

75 cm

Hejsan, hann inte blogga nått igår men jag var med Emma och vi följde med hennes pappa till ett ställe och fotade. Ska visa bilder nån dag:). Sen sov jag över hos Emma och vi tältade xD det blev as kallt på natten.

Idag red jag Baloo. Emma följde med dit:). Jag hoppade, Jag värmde upp först i skritt,trav och glalopp sen körde jag bommar och hoppade i trav:) Sen hoppade jag nått hinder i galopp sen körde jag en liten bana i galopp hinderna var ca 40-50cm jag hoppade den 2 gånger. sen höjde vi till 60 och det hoppade han:D Sen tog jag banan igen och sen höjde vi ett hinder till ca 75 cm först så stannade han och hoppade stillastående och då var jag inte berädd så ja ramlade av efter hindret xD men nåsta gång gick det bättre. Har aldrig hoppat så högt på han och tror inte att han gjort det med ryttar nån gång. Han har blivit mycke säkrare att hoppa med ryttare nu:)

älskar dig Baloo<3

hejdå

storm

Hej, idag blåser det storm ute. Så jag är glad för att jag inte ska till Baloo idag =P sen så ska vi på bröllop vid klockan 15.00 fast vi åker vid klockan 14.00.

Imorgon ska jag och Emma följa med hennes pappa till ett ställe och fota på natur klockan 9 på morgonen så jag hoppas att bröllopet inte håller på för länge idag för då kommer jag vara as trött imorrn=P.

hejdå
stenar och hav=) 

SOMMARLOV!:D

nu är det sommarlov:D


Igår red jag ju^^ och man fick välja hästar fast man fick inte ta dom som hade gått mycket den dan. Jag hade tur för Frans hade inte gått nå mycke så jag valde han<3 vi hoppade i dungen och det gick jättebra:) på vägen tillbaka till stallet gick han i jättefin form<3 men vi tränade på att skritta fram till hindret och 1-2 galoppsprång före hindret skulle vi fatta galopp, åt ena hållet fattade frans inte att ha skulle hoppa så då blev det lite fel men adnra gången gick det bättre. Sen skulle vi ha 6 galoppsprång i mellan hindrerna och sen fick vi hoppa en liten runda 2 och 2 och den fick vi hoppa åt båda hållen:). Det va roligt:)

Emma fotade lite men har inte fått alla bilder än men visar några nu:).


Har tappat stigbygelnxD^^skolavslutning:D

Hejsan, sen idag vid klockan 12.45 ska vi ha skolavslutning:D så ska nart börja fixa mig. Kanske kommer visa bilder på det jag haft på mig sen:).

Igår red jagoch Emma fotade skriver mer om det sen,


hejdå

börjar sent imorrn

Imorgon börjar vi 8.55 på skolan och slutar efter lunch vid 11.30-12.00:) och då ska jag till stallet väldigt tidigt men ska gå me Frida upp dit så vi ska dryga=P och sen ska vi på konsum först också. Jag hoppas att jag får Frans imorrn på ridningen<3

hejdå


Frans:)

snart sommarlov

Hej. Idag så va vi i kyrkan och övade på sångerna till skolavslutning på skolan och efter det gjorde vi inte så mycke vi hade lottningar och ja vann 2 klubbor och koppunderlägg^^.

I måndas red jag Baloo. Det gick jättebra frutom när jag red ut och skulle skritta av han för det ville inte Baloo han ville in i stallet^^. Men jag tränade galoppfattningar och han fattade galopp på engång och sen så va han jätteduktig så jag lyckades göra 2 galoppombytningar på han<3 han har blivit så duktig:)<3

hejdåÄlskar dig Baloo<3


måndag

Hej, idag på ksolan har va bara bärt saker och packat i massa saker som vi ska ta med hem. Fast vi hade en bild lektion också^^. Sista lektionen fick vi en läsk och en choklad:).

Sen ska jag till Baloo:)<3 ändra ska jag rida ut barbacka och busa eller träna dressyr^^ tror att jag ska träna dressyr idag och busa när nån kan följa me och fota ^^ska nog tävla med Baloo den 20 juni i hoppning :) fast vet inte vilken klass jag ska vara med i än. Tänkte vara med och tävla i Lb igår på han men kände mig inte redo så anmälde mig aldrig^^ men sen i augusti nån gång är det Lc där så då ska jag nog vara med:).

Hejdå


fotat

Hej. Idag var det tävlingar på ridskolan :) jag var inte me och tävlade utan va där och fotade me Emma och sen så hjälpte jag Emelie med Astra eftersom hon hoppade en ridskoleponnt och sen skulle hon tävla Astra i markbom.

Imorgon ska jag rida Baloo:).

hejdå

hoppat

Hej. Idag så har jag ridit Baloo:) jag hoppade lite idag och Baloo hoppade super:) han har adlrig hoppat så bra:) han har börjat blivi mer säker nu så idag bjöd han framåt i galoppen mot hindret:) jag hoppade ca 40-50. Ska testa att hoppa lite högre nästa gång nu när han har blivit mera säker=) sen rejsade vi lite också och det tyckte han va jättekul så han ville inte bryta av:).


hejdå=)

Hemma igen=)

Hej, för nån timme sen så kom ja hem från klassresan=) det har varit roligt=). Vi har kört bodaborg gokart, slottcar, sumobrottning,laserhall och badat=).

Imorgon ska jag till Baloo<3 det va en vecka sen ja va hos han för kunde inte ta han i måndas eftersom han skulle åka som res kompis me Diva i transporten.

Hejdå=)

Klassresa

Hejsan idag har jag vari på skolan som vanligt.

Imorgon ska klassen på klasresa till nått multichallenge. Vi ska åka tåg dit och man måste va på tåg stationen klockan 7.25 och då måste man upp tidigt. Vi kommer hemtyp klockan 19.00 på fredan.

hejdå

tisdag

ida så har jag varit på skolan. Efter skolan va ja me Emma en liten stund och vi va ute men hennes och Alvas kaniner.

Sen klockan 18:30 ska ja ner till skolan för då är det upprop för klasserna och då ska man träffa klassen och gå till klassrummet man ska ha och sånt=P.

Hejdå

RSS 2.0