Bildervarit med Emma

Hej, jag ska fröska bli bättre på att blogga och skriva minst 2 inlägg per dag.... Fast jag får se hur det går =P. igår var jag först och köpte ett par jeans/jeansleggins och en kofta. Kanske lägger in bilder på det sen. Ja och efter det var jag med Emma.

Idag så var jag först ute med Teddy och sen var jag med Emma^^.

Hejdå


hoppade Nora

Hej, idag hade vi hoppning och jag hade Nora. Vi började med att köra en övning med först 2 volter varje varv och sen avsaktning till skritt på varje långsida och sedan ökade vi traven på långsidorna. Det gick jättebra:D. Sen skulle vi galoppera på volt och se till att komma rätt på bommen, dom 2 första gångerna kom vi lite för nära men sen gick det bra :). Sen började vi hoppa 2 kombination i båda varven och tillslut körde vi 3 kombination. Det gick super. Det va första gången jag hoppade hon och hon var underbar att hoppa ♥

Ska inte rida Candy imorgon för hon hade hoppträning då, det är (nästan) tur för jag har fått skavsår av tygeln, för hade inga ridvantar i skåpet så skinnet är borta så det går inte att rida så bra nu =P. Men nästa vecka ska jag rida :).

Hejdå

.


första gången jag red Baloo

sista gången jag red han...

Sugarfree Candy

Hej, igår provred jag en c-ponny som heter Sugarfree Candy. Vi red bort till en paddock och där fick jag prova. Det gick bra så jag ska börja rida där på fredagar. Jag kommer att rida ut med ägaren :).

Idag skulle jag ha gått på trav och fotat men jag orkar inte gå dit själv=P.

Hejdå

ridning

Hej, idag red jag som vanligt^^ Jag hade Nora, det gick helt okej vi gjorde olika övningar i skritt och trav, serpentiner,skänkelvikning och volter. Men sen skulle våran ridalärare visa oss hur mycket hästen måste vara framme för skänklarna och se till att hästen vekligen fylltade och så och sen så blev Nora väldigt stark men galoppen gick mycke bättre idag än vad den gick förra gången, fast hon gick jättefint om jag släppte på innertygeln men hon ville gärna springa lite för fort istället.

Hejdå

ska provrida på fredag

Hej, på fredag ska jag provrida , dom har flera ponnysar så vet faktist inte vilken jag ska rida eller så... Men roligt ska det bli iallafall. Om det går bra på provridningen så kommer jag rida med ägaren på fredagar :).  Egentligen hade jag velat haft en ponny att rida som står närmare än vad dom står... Men det är ju på en fredag och då hinner jag med bättre :).


Jag & Emmas medryttar häst (:

Nora

Hej, igår red jag Nora på ridskolan. Det va andra gången jag red hon & första gången med sadel^^ Det röjade väldigt bra speciellt i höger varv hon va avslappnad och fina i både skritt och trav, så jag kunde släppa på innertygeln och klappa hon på halsen och hon fortsatte forfarande i en fin ställning och i en fin form. Men sen när vi skulle galoppera vägrade hon först fatta galopp och sedan vill hon bara springa på i galoppen. Ibland fick jag hon att samla galoppen. Men efter galoppen blev hon mycke piggare men hon fortsatte att gå i form, men hon vill gärna springa på men hon lyssnade på mig, men efter andra galoppen blev hon superpigg men på slutet lugnade hon ner sig så det börja bra och sluta bra^^.

Är glad för har fått erbjudande att prova rida ens c-ponny/ponnysar. Dom har 6 hästar och behöver hjälp med c-pnnysarna. Dock tar det ca 23min att åka dit men det går nog. Berättar mer när jag vet mer.

Hejdå

dålig på att blogga

Nu har jag inte bloggat på ett litet tag igen, men vet inte vad jag ska skriva om.

Igår var jag jag iallafall med Emelie.

Jag kommer ha dålig uppdatering ett tag tills jag har nått att skriva om.

bye


promenad

Hej, idag har jag varit ute på en mysig promenad på en gångväg med Teddy :) Man går in på den från min gata. Teddy hade jätteroligt uppe på snöhögarna han rullade sig i snön,grävde och gjorde massa glädje skutt. Sen så har jag inte gjort så mycket.
Aeitii

Idag följde jag med Emma till Aeitii, jag hade lite lektion för hon,fotade och sen fick jag även rida lite

lite bilder:
Emma och AeitiiMer bilder kmr!

slalom

Idag så har jag varit och åkt slalom med Emma:). Det var första gången den här vintern som jag åkte slalom så det va roligt=).

Imorgon så ska jag följa med Emma till hennes medryttar häst & fota.

hejdå:)

( ska försöka hinna lägga in bilderna sen)


Fotat

Hej, igår så fotade jag först med Emma, vi fotade mest på travskoleponnysarna och sedan lite på andra hästar:). Sen så kom mormor & morfar hit:). Sen på kvällen så bakade jag, Emma & Alva en ljuskladdkaka med vitchoklad m.m och sen fikade vi den tillsammans med bär & grädde och såg på film. Vi såg hundtricket^^

Imorgon ska jag följa med Emmas pappa, Emma, Alva och Stina (Alvas kompis) på ett ställe, har fått hjärnsläpp så kommer inte i håg vad det heter^^

Ska visa bilder nån dag, kanske imorgon innan vi åker:)

hejdå


2011

Ja nu är det 2011 och iår ska jag bli bättre på att blogga^^ Hoppas att 2010 har varit ett bra år för er!


Älskar den här bilden på Teddy<3


RSS 2.0