Emma

hejsan, i helgen har jag ridit Baloo och det gick bra, Emma har fotade på oss så det lär nog komma ut lite bilder sen=) Jag red ut en liten sväng skrittade och travade lite men inte så mycket.

Sen så åkte vi slalom och då testade jag mina nya skidor dom funkade bra=P sen så sov jag över hos hon.

hejdå+

hej

hejsan, hann inte blogga igår för hade ridning och orkade inte blogga när jag kom hem. Men igår red ju jag då och jag hade Virre hade aldrig ridit han förut så det va roligt. Det gick rätt så bra i skritten och traven men inte i galoppen men hoppas att det går bättre nästa gång^^ ja och vi red slalom,skänkelvikningar m.m.

och i onsdags så köpte jag slalomskidor m.m så ska visa bild på skidorna sen. det blev inte dom ja visade förut för mamma och pappa undrade om jag vill åka på dom om några år och det tror jag inte=P men då blev ett par andra och då matchade pjäxorna bättre^^=P

idag har jag bara varit på skolan och sen så har jag inte gjort så mycke mer.

                                                                        
hejdå


Virre=)


hejsan

hejsan, idag så har jag bara varit på skolan och inte gjort nått specielt mer än att jobba=P ^^ Hade kort dag idag så kom hem strax efter två och sen så har jag inte gjort nått specielt=P men i helgen ska vi äntligen åka och förmodligen köpa slalom skidor m.m :D ska få det i förtidig födelsedags present:D
dom här ska jag kanske få:) :D

kram:)

Måndag

Hejsan,diag så har jag varit på skolan och det har varit som vanligt men vi fick sluta tidigare idag för det va ingenmatlagning:D sen så har jag och pappa varit och kollat på slalomskidor för ska kanske få ett par^^.

Nästa onsdag så är det friluftsdag på skolan och då ska jag åka slalom som vanligt^^ Så jag hoppas att jag har hunnit köpa några skidor till dess så slipper jag hyra=P

kram


birsta

hejsan, idag så har jag varit på birsta me Emma=) och jag köpte balsam,hårinpackning,tröja och nån slags parfym^^ sen så kollade vi på Alva när hon sjung där.

hejå=)

ridningen

ja i torsdas så red ju jag och jag hade Merlin:) det gick ganska bra frutom att han va lite seg^^ vi hoppade små hinder mest i trav men vi hoppade ett i galopp och sen så gjorde vi faktist inte så mkt mer=Pelr ju vi skrittade,travade och galopperade ju på fyrkantsspåret.

hejdå

Baloo

hejsan, idag så har jag ridit Baloo och det gick bra:) jag red i paddocken och jag skrittade, travade och galopperade=) han testade mig först i galoppen genom att bocka men satt kvar^^ och sen fick jag galopp, första gången jag fick en bra galopp på han:) sen så red jag lite på en volt .


hejdå:)

Baloo

hejsan, idag så har jag ridit Baloo och det gick bra:) jag red i paddocken och jag skrittade, travade och galopperade=) han testade mig först i galoppen genom att bocka men satt kvar^^ och sen fick jag galopp, första gången jag fick en bra galopp på han:) sen så red jag lite på en volt .


hejdå:)

emelie

Hejsan, idag så har jag varit med Emelie och vi har varit hos Astra (hennes häst) och fläck fia ( hennes kanin) ja och sen har vi suttit vi datorn^^

ja igår red jag och ska berätta mer om det imorrn=) och imorrn så ska jag och rida Baloo:)


nu ska jag snart se på film me familjen:)


bye

julheadern borta

Så nu har jag tagit bort julheadern. Fast satt dit en gammal header för har inte hunnit göra nån ny men det var ju dags att ta bort julheadern och ändra på färgerna i bloggen^^

hejdå

sjuk:(

hejsan, är sjuk idag så är inte på skolan. Har inte feber men är hängig och jätteförkykd=/

aja idag ar jag bara legat i soffan och suttit framför datorn och lär nog inte göra så mycket mer idag=P men ska se på nån film lite senare.

hejdå


förkyld

hejsan, idag så har jag varit på skolan, och sen har jag inte gjort nå mer=P jag har blivit  jätteförkyld=/ det va inte så länge sen ja va det.  Ja sen så händer det nog inte så mycke mer^^

hejdå


söndag

Ja nu är helgen nästan slut, varför måste helgerna gå så fort? aja igår var jag med Emma på trav, det blev inte direkt dom bästa bilderna men lär nog visa dom nån gång framöver.

Idag så har jag bara varit hemma och gjort läxan och suttit framför datorn^^ och senare ska jag på friidrottsträning.

hejdå


trav idag

Hejsan, idag så ska jag och Emma på trav:) Och det va nära att jag inte kunde fota där ida eftersom jag har lyckats glömt kameran hos några och den hade typ inget batteri men som tur va så va min mamam så snäll så vi åkte dit vi 10 och då så hinner kameran ladda :)

aja men hejdå<3

Baloo

hejsan idag så har jag ridit Baloo efter skolan:) han va jättepig idag:) tyvärr så var det mkt snö så det blev ingen galopp aja men red mest på en volt som va spårad och sen så plumsade vi också:)

hade egentligen tänkt att få ner han i form mendet blev inget ida ska vänta tills det är bättre underlag så at jag akn flytta skänkelvking och sånt=) Ja men han va bra ställd på volten i skritt och trav:)

kram


ont i huve

hejsan, idag har jag varit på skolan och har haft hont i huve hela dan:( men förmodligen är det från sprutan.

aja imorrn är det ridning och alltså ingen bloggning och på freda blir det sen bloggning för rider Baloo direkt efter skolan=) aja har varit lite oaktiv den senaste veckan men ska bättra mig=)

kram<3

andra dosen

hejsan idag så tog vi andra dosen av svininfullensvaccinet på skolan och har fått lite ont i armen nu men inte så mycket. Ja sen så har vi inte gjort så mkt mer på skolan frutom att jobba^^

Här hemma har jag bara gjort klart läxan och suttit vid datorn.


hejdå:)

dåligt me bloggande

hejsan, har inte hunnti blogg på några dagar men har varit me emma typ hela helgen och vi har gjort massa olika saker men  blananat gått på bio på alvin och gänget 2 me hennes pappa och hennes lillasyster.

Idag så har jag varit på skolan och där har jag inte gjort nått specielt.
hejdå


Emma

hejsan igår så red jag och hann inte Blogga men jag hade Merlin och vi red på volter och samlade skritten och traven^^ ( inte hela tiden men) sen så tränade vi skänkelvikning i skritt och trav.

Idag så har jag varit me Emma och har inte gjort nått specielt^^

hejdå

bilder

hejsan nu kommer det lite bilder från nyår

kalas ida^^

Hejsan, idag så ska jag på kalas åt min kusin som har fyllt 6 år. Sen så ska jag nog inte gör så mkt mer idag.

imorgon börjar skolan igen, tråkit nog. Men som tur va så har jag ridning imorgon också.Men nu så ska jag äta lite nudlar innan vi åker =)

hejdå


hello

Hejsan, idag så var ju jag och shoppade me Emma^^ jag köpte en vojlock för 8 kr på ö&b till Baloo och ett par ridvantar, sen så köpte jag två nagellack och sen så köpte jag papper och ett par klister märken som jag ska fixa med och sätta in bilder på mig och Gustav=) Kanske visar bild på det när jag är klar.

kram:)

Godmorgon

godmorgon idag så ska jag Emma åka till mellandagsrean. Närå det är inte därför vi åker dit=P man hittar nästan aldrig nått fint som dom rear ut. Vi ska åka om ungefär 40 min.

Jag bloggar mer när jag kommer hem och då ska jag nog visa bilderna från nyår också, har glömt bort att göra det.

hejdå:)


mormor och morfar

Hejsan, just nu sitter jag och håller på lite i photoshop. Det blir inget jag visar utan sitter mest bara och leker lite med bilderna^^Ja senare idag så kommer mormor och morfar hit så det lär nog inte bli så mkt mer bloggning idag.

Igår på träningen gjorde vil olika styrketräningar. Och på kvällen igår så såg vi på film Benjamin Butten ( elr hur det stavas) den va ganska bra men seeg^^

hejdå:)

hej...

Hejsan idag ska jag bara tråka elr ska på friidrotts träning senare.

igår bloggade jag inge mer men hade inget att blogga om^^ jag gjorde inte så mkt mer igår frutom att familjen sg på robinson och forsättningen av olycksfågeln. Lite senare ska jag visa bilder från nyårsafton.

hare bäst<3

hejdå:)

Lördag

hejsan, idag så har jag varit och shoppat elr inte direkt shoppat det blev bara hår nålar och ett par vinterridvantar. Det an ju behövas om det är 20 minus grader när jag rider Baloo.

Sen idag så ska jag nog inte hitta på nått specielt^^ kanske spela lite mario kart elr nått):

skriver mer sen.

kram

ätit

Hejsan, nu har jag precis ätit middag=) vi åt wook. Jag har laddat in bilderna så ska visa dom senare. Bilderna blev inte dom bästa, men dom får duga=) Innan maten såg vi på en film=) den va bra, vet inte hur den stavas så skriver det inte ^^ haha

aja senare ikväll lär jag nog se på tv=)

hejdå

2010

Hejsan, ja nu är det 2010.

Igår så fotade jag lite på raketerna så visar nog dom under dagen elr imorrn=). Hade ni roligt igår? det hade jag ^^  Idag soc jag jättelänge enligt mig iallafall^^ sov till typ 10 fast skulle nog ha sovit mycke längre om inte pappa väckte mig då för vi skulle äta frukost. Va jättetrött då men är lite piggare nu iallafall^^

Idag så ska jag inte gör nått specielt som jag vet just nu.


hejdå


RSS 2.0