byter blogg

jag lägger den här bloggen på sidan ett tag. Jag kommer nu blogga på www.fotoryttarnas.blogg.se  :)


inte bloggat

jag har inte orkat blogga på ett tag igen....

Men aja i torsdag red jag först Candy och hon va pigg och busig som vanligt.

Sen red jag på ridskolan. Jag hade Nora. Uppvärmningen gick skit, speciellt galoppen. Hon ville bara springa ifrån arbet och värgade arbeta och då blev det att jag red jättedåligt. Men hoppningen gick jättebra:D. Vi körde en balans övning med 4 studs hinder. Först skulle bara släppa tyglarna och hålla händerna brevid ( vi gjorde en knut på tyglarna). Sedan höll vi händerna rakt ut,på huvudet och sist på midjan. Det var en jätterolig och bra övning :D.

Sedan hoppade vi en "bana" med 2 hinder det gick jättebra=).

hejdå


Söndag

Hej, det blev inga bilder igår för ponnysarna var inne och jag orkade inte fota i ridhuset.

Nu är det ju äntligen lov, det ska bli skönt att slippa skolan ett tag. Idag är det även soligt och fint ute så ska nog fota Teddy lite sen :)
 
Ikväll ska jag vara med Emma och Alva. Vi ska baka och se på film. Det brukar vi göra^^

Idag fyller även Alva år, grattis:)

hejdå

stallet

Idag ska jag och Emma till stallet och hjälpa till på tävlingarna. Vi ska stå in och ut släpp klockan ca 15.45 men vi ska nog dit klockan 14.00 och fota lite på ridskoleponnysar och ridskolehästarna. Jag kommer nog inte fota så mycket på tävlingarna för jag gillar inte att fota i ridhus.

Men nu ska jag ut och städa Teddys bur.

Hejdå

Jag & Frans :)

Nora

Hej, igår hade jag Nora på ridningen. Det gick jättebra. Vi körde ganska mycket skänkelvikningar och det gick super. Sen körde vi hörnlinjerna och då skulle man öka traven och det gick också jättebra:D Sedan galopperade vi på 2 olika volter i högervarv gick galoppen super, för då orkade jag hålla ihop henne och samla galoppen, fast i vänster varv blev hon jättestel och konstig så då gick det inte så bra. Då och då gick hon jättefint och då var hon jättemjuk och trevlig att rida så jag var nära att få igenom henne helt men inte riktit.

Nu ska jag äta.

hejdå :)

Bilder

Hej, nu kommer det bilder från när jag fotade Teddy igår. Har inte redigerat dom, för det orkar jag aldrig göra xD

Emma blev trött av att springa med Teddy^^


Saknar...


Saknar dig<3

Bilder


© Sara


Lite porträtt bilder på Carre :)

sorry...

hej, igår hann jag verkligen inte blogga. Först fotade jag på Teddy & Bella med Emma och sen fotade jag på Emelie när hon red. Sedan tittade jag på ponny akuten^^.

Men nu ska jag bara kvällsfika så tänkte jag lägga in resten av bilderna från i söndags och ev bilderna jag fotade på teddy igår :)

hejdå

RSS 2.0