onsdag

Hej, idag har jag städat Teddys bur och varit ute med han en stund. Imorgon är det ridning:D längtar=) Men längtar även till söndag för då ska jag rida Baloo<3 Det kanske är sista gången :(  Sen så ska jag fota på alla hästarna där till deras hemsida, det ska bli superroligt:D fast vet inte när jag ska göra det vi har inte bestämt nån dag än.
Höstbilder

här kommer några höstbilder:
så det va några av höstbilderna på Teddy :) har på Bella,Mollie och Mini också visar dom nån dag också:)


Klippa mig

Hej, idag har jag varit ute med Teddy en stund efter skolan. Jag gick bara ut med han i koppel ca 15 min=). Sen ska vi till Maríe och Christer  ( mamma syster). Vi ska sälja jultidningar och sen så ska hon klippa mig också. Ska börja klippa mig oftare för så fort mitt hår börja växa lite så är det superslitet och då måste jag klippa jättemycke också blir det ännu kortare=P.


hejdå

hemma från skolan

Hej, nu är jag hemma från skolan. Idag ska jag inte göra nått speciellt. Jag ska bara träna på so provet inför imorgon. Teddy ska jag bara borsta idag=P.

Snart ska jag äta.

hejdå

dressyrlite bilder från en dressyr tävling där jag stod med emelie i in och utsläpp . BBlev inga bra bilder i ridhuset för hittade aldrig nån bra inställning men en från ridhuset fick ni se=P sen så han jag fota lite på uppvärmningen medans jag väntade på mamma

hejhej

hej, igår efter maten hoppade jag lite med Teddy med Emma o Bella och Alva o Mollie. teddy hoppade typ hinder som var 5 cm och ett som var 20 cm =) det var första gången han hoppade med sele=).

Idag så har jag varit hos mormor och morfar och varit ute och gått med Teddy=).

har inte visat några höstbilder än men jag visar dom när jag orkar.

här är bilder från igår och 3 stycken på teddy från idag.


Bella

Mollie
Teddy


Det ser ut som att det är jättemörk på bilderna från igår men använde blixt och då blir det mörk när den inte når^^ brukar inte redigera bilderna men hade tänkt att redigera bort röda ögonen men orkade inte^^ sen är inte bilderna dom bästa heller^^

arken

Hej, nu ska jag åka till arken för råkade tappa Teddys matskål så den gick sönder igår så måste köpa en ny=P sen kollar jag väll lite på andra saker också^^. Ja sen ska jag plugga för vi har två prov till veckan.

men nu ska vi åka.
¨
hejdå

regn...

hej, idag har det regnat hela dan:( Jag har varit på skolan och efter skolan gick jag hem och sen åkte jag med mama och tog vaccin. Ja sen så hade jag tänkt att städa Teddys bur men åkte till stallet med mamma och sofie. Så städar den imorgon när jag har mer tid istället:) Jag gick inte ut med Teddy nått idag för det regnade ju bara men för en liten stund sen var jag ute me han på bror under tak ( har även buren där nu) så han sprang runt där lös=) sen vägde jag han också =) han väger 1195 g nu =) så nu är han över 1 kg^^.

hejdå=)


barbacka

Hej, idag så hade vi en annan ridlärare. Vi fick rida barbacka om vi ville. Jag red barbacka. Jag hade Frans. Vi tränade mest skänkelvikningar och det gick dåligt. Fast allt annant gick bra =) I skänkelvikningen vill han mest bara springa på för jag måste samla upp med yttertygeln då men jag är så enormt dålig på att ha ett bra stöd på yttertygeln.

Emma va jättesnäll och fotade :D så bilder kommer nån dag :) SEn ska jag visa höstfoton på teddy, mini och bella och molly i helgen=)

hejdå

friidrotts dm

Hej, idag så var jag ju med på friidrotts dm. Jag vann längden på 4,68 m och i höjden klarade jag 1,30m men rev ut mig på 1,35m :( i staffeten kom vi 3:a :D jag ville egentligen absolut inte springa den men var tvungen men det va jätteroligt att springa staffeten =).

ja sen gick jag ut med Teddy en stund.

hejdå

tävling

hej, i dag ska jag vara med i friidrotts dm på skolan. Jag ska vara med i längd,höjd och staffeten. Egentligen skulle jag vara med i 60 m också men jag ville inte =p.

Imåndags så fotade jag på Emelies ridning och igår va vi   hos min kusin och sålde jultidningar.

ska visa höstbilderna nån dag också när jag har tid.

hejdå

hemma nu

hejsan, nu är jag hemma, jag kom hem igår vid halv 8 på kvällen. Det gick inge bra i helgen=P. Emma har varit snäll och tagit hand om Teddy i helgen.

Nu ska jag äta.

hejdå

tävling imorgon

hej, imorgon och på söndag ska jag tävla i friidrott och ska sova över där borta med mamma och pappa så jag komme inte blogga nått under helgen, eller kanske på söndag, sen ska jag försöka hinna att visa lite bilder också=).

ska försöka bli mer aktiv på bloggen också=P.

hejdå

red igår

hejsan, Igår red jag :) jag Hade Frans och vi hoppade. Själva hoppningen gick jättebra men på sidan om så gick det inte så bra^^.

Ja idag har jag skulle man stanna kvar på skolan om man skulle vare med på friidrotts dm och det ska jag =P vi tränade staffet och jag fattade typ ingenting jag vill inte änns vara med i den =P Sen åkte jag och mamma till arken och köpte lite saker.

hejdå

=)

hej, idag har jag bara varit på skolan och sen så städade jag Teddys bur. Precis när jag börjjade städa så började det spöregna så det blev ju inte direkt roligare att städa den då=P.

Sen har jag inte gjort så mycke.

ska titta på idol nu.

hejdå

tränat

Hej, idag har jag varit på skolan som vanligt=p Sen så kom jag bara hem och åt och sen for jag på friidrottsträning. Vi tränade tresteg,spjut och kula. och jag kom hem för ungefär 50 min sen och då har jag duschat och varit med Teddy.

Sen har jag börjat fundera på att börja med ponnytrav igen. Men jag vet inte riktit men isåfall vill jag ha en medryttar häst först. Måste åka och rida Baloo nån sista gång också<3:( kommer sakna han...

hejdå

saknar dig otroligt mycke Gustav<3 det är snart ett år sedan jag inte
kunde vara med dig lika mycke längre.

tävlat

hej idag har jag tävlat i länghopp. Jag kom 2:a av 26 stycken, jag hoppade 4,68m. Sen efter det var ja ute med Teddy. Hann inte visa några bilder igår får se när jag hinner visa några.

hejdå

Kroatien

kom precis på att jag har glömt att visa bilder från kroatien så gör det nu^^.


det var iallafall lite bilderfrån kroatien


varit hos Emma

Hej, Emma, Alva och stina hoppade me sina kaniner hos Emma och alva . teddy fick följa me och han hoppade kanske ett hinder på 5 cm ( han löshoppades) sen fotade jag på han och lite på Mini. Jag ska nog vara med Emma sen igen och då ska vi fota på Bella och Mollie. Idag gick jag ut med Teddy i sele för första gången. Det gick bra^^.

håller på att ladda in massor av bilder från kanintävlingar/träningar och porträtt på kaniner och från travet. Så kommer visa lite bilder sen och fler någon annan dag.

hejdå

red igår

Hejsan, igår red jag och vi fick välja häst och jag tog Frans=), Vi körde väldigt mycke öppna på en stor volt och det gick bra då och då. Men när vi körde galoppen gick det bra:). Nästa gång tror jag att vi hade hoppning:D Jag älskar att hoppa Frans iallafall oftast^^.

hejdå

inte bloggat på ett dag

hej nu har jag inte bloggat på några dagar men har inte orkat/hunnit men ska försöka blogga oftare. I helgen har jag varit med Emelie och på söndagen pkte vi på nån kaninhoppkurs, Emelie var med på den och jag fotade.

Idag har jag varit på skolan och sen har jag varit ute med Teddy och fotat lite.

Imorgon har jag sovmorgon:D.

hejdå

Ridning

Hej har inte bloggta på nån dag nu men i onsdags var jag med Emelie och igår red jag :). Igår när jag red skulle jag egentligen ha Merlin men jag fick byta till Frans<3  vi fick rida ut själva och vi hoppade en slinga och det va jätteroligt och sista hindret var typ 70 och ja var inte berädd på det och sen hade jag nästan dressyr läder men det va roligt:) sen fick vi släppa dom i galoppen också :).

hejdå.Frans
Frans<3 :)RSS 2.0