Emma

Hallo, nu så har jag ätit och ska vara med emma nu, vi ska gå ut med jultidningarna först:)


hejdå


Baloo

Hejsan,idag så har jag varit hos Baloo. Emma förlde med idag också. Baloo var ute idag( han brukar vara inne eftersom jag kommer till så tidigt) Jag och Emma hade problem med att få in han vi lockade med att skramla med mat och alla hästar utom Baloo reagerade. ja det slutade med att emma fick locka tills sig alla hästar och jag fick gå in i lervällingen och hämta Baloo.

ja sen när vi fick in han så borstade vi han och rycktade. Han hade jättemycke blöt lera på sig så vi  red barbacka. Vi travde och skrittade och gjorde skänkelvikning. Han var jättemysig idag:) ja sen borstade vi  och rycktade och sen släppte vi ut han i hagen igen.

hejdå

vofflor

Hejsan,snart så ska jag äta och det blir vofflor.


sen så ska jag gå bus eller godis me emma^^xD

kram

äta

Hejsan, nu har jag hållt på lite i ph och ska kanske visa bilder på det sen.. men nu ska jag äta^^

hejdå

fredag

Hej,idag har jag inte gjort så mkt,har bara städat mitt rum. Ja sen vet jag inte riktit va jag ska gör, kanske gå och hälsa på Gustav.

sen såska jag berätta va jag och emme gjorde också.


hejdå
Ridning

Hejsan,ja inatt sov jag över oss emme,berättar senare om va vi gjorde.


idag såhadejagridning klo 1 och man fick välja häst och jag valde Frans. Först skrittade vi ut en sväng och sen så hadevi hoppning först gick det bra men sen när vi ksulle hoppa en oxer gickdet värkligen sämst... omjag hade han smlad vägrade han och  om jag drev på han så hoppade han undan.. Fast frans är ju inte direkt den bästa hästen att hoppa då. Hanär fortfarande min favvo på  ridskolan.hejdå

äta

hejsan,nu skajag äta och sen så ska jag gå till emelie.


hejdå

Emelie idag:D

Hejsan idag så ska jag vara med Emelie, så jag ska gå tillhenne om ungefären  1 timme.Måste ju gå till henne för mamma och pappa jobbar idag. Men det är ju inte så långt^^

hejdåAstra, emmes häst:)

godmorgon

godmorgon,hade inget att göra och då kan jag ju skriva här=) Snart så ska jag äta frukost^^

Idag vet jag inte va jag ska göra...
skriver mer sen när jag vet.


hejdå

tisdag

Hejsan, idag så har jag varit me emma för hon sov ju över oss mig och mellan 11:00-1400 va vi på travskolan på nån prova på att köra ( även fast jag ha gått en kurs, men det va många som hade kört innan) aja jag körde Kompis ( Gustav ä fortfarande halt:()  aja sen så gick vi igenom massa andra saker också. ja sen har vi spelat ett data spel och spelat wii.


hejdå

travskolan,wii,sims

Hejsan, ja för ett tag sen kom jag hemfrån travskolan. Jag och Emma släppte in dom och sen fick vi borsta lite också. Innan det så spelade fört jag emma och alva sims 3 och sen spelade jag och emma wii.

så nu ska jag till emma och vi ska spela wii och sen så ska hon sova oss mig

hejdå
tråkit..

hejsan,jajust nu har jag tråkit^^ intressant va? men aja ska vänta på min syrra innan jag äter frukost men ska nog väcka henne lite innan 9^^

ja och sen så skaringa emma men nu ska jag hitta på nått men vad?..

jo jag ska forsätta lägga ut bilder på mig och baloo (lägger in dom i samma inlägg som förut)

hejdå

tillbaka

Hejsan nu är jag tillbaka^^ det gick bra att släppa ut.

ja snart ska jag äta frukost,orkar nog inte vänta på min syrra som ska kliva upp 9 men kanske..

ja sen så ska jag vara med emma och vi 16:00 ska ja och emma släppa in på travskolan:) (tror iallafall att ja kan det)


hejdå

Godmorgon

Godmorgon. Ja idag har ju jag lov men jag och Emma är så galen så vi ska släppa ut på travskolan ändå^^
jag bloggar mer när jag kommer hem därifrån.

Jag vet inte hur dagen kommer se ut idag.

hejdåBilder på mig och baloo

Hejsan, nu ska jag visa några bilder från igår, alla är typ suddiga för det regnade lite småttoch vi glömde att he upp blixten( det va på en inställning som inte her upp blixten av sig själv=P)
haha va framåt lutad jag satt där=P


emma och Baloo;)


hejdå:)

hej

Hejsan.Idag så har jag inte gjort så mkt. Vi har varit oss mormor och morfar.

Igår så skulle jag ju ladda in bilderna men orkade inte så gör nog det sen


hejdå

emma

Hejsan,nu ska jag va me emma såska springa till hon nu.

ska ladda in bilderna som emma fotade sen också

kram

emma

Hejsan,nu ska jag va me emma såska springa till hon nu.

ska ladda in bilderna som emma fotade sen också

kram

baloo:)

Hejsan, idag så red jag Baloo och emma följde med så vi nio tiden åkte vi upp till han (mamma skjutsade) ja först mockade vi och sen borstade vi han och sen red vi jag red han först och han va pigg men lite små räddoch sen när jag skulle testa galoppera så blev han rädd för nånting ( när vi skullebörja trava=)och började bocka och jag ramlade av=P egntligen ville jag inte ramla av just idag för det va super lerigt men jag typ stod i ena stigbygelnoch sen släppte jag tagen där det inte va så lerigt^^ men han mena de inge illa för han stod still. Fast det va bra att jag ramlade av fördå har jag ramlat av en en gång:)ja sen vart han lite rädden annan gång men då satt jag kvar och sen travade jag lite mer och sen fick emma rida han men hon skrittade bara lite va han varlite små rädd inte för att han gjorde nånting utan man såg det på han,:(<3 aja men nästa gång emma följer me så ska hon få trava.


hejdå

ridningen

hej,igår så var det ridning och jag hade Merlinoch det gick sådär sådär så  johanna( ridläraren) klagade hela tiden på att jag måste skänkla på han.. aja men i galoppen va han pigg. Vi red nästan bara utan stigbyglar. Ja vi red typ bara på en volt och en ått volt ja sen gjorde vi inte så mkt mer=P^^

hejdå


fredag

Hejsan,förlåt för att jag inte bloggade nått igår men hann inte.

Ja diag så har jag varit på skolan och imorse släppte jag och Emma ut och efter skolan så gick jag óch emma hem till migoch fikade och sen så gick vi till travskolan och fotade fast vi hann inte fota så mkt. Ja ungefär halv 4 så tog vi in ponnysarna och sen så  gick vi hemoch då följde ja me min syrra till stallet ( och pappa) och dåfick jag ta hand om hästen hon red( fotade me mobilen så bild kmr) ja och efter det så åt ja och sen har jag inte hunnit göra så mkt.


kram, ska berätta sen va vi gjorde på ridningenBILDER=)

Hejsan, nu tänkte jag visa bilder

travskoleponnysarna

opps staket blev me lite på bilden^^Hade inga någolunda bra bilder på salle=(
jag och emma på bus johan och russin
Jag och Baloo

Puss ^^

så nu har jag visat bilder:)

hejdå
21/10-2009

Hejsan! nu är jag hemma. Jag har varit på skolan och imorse släppte jag och Emma ut. Ja imorgon ska vi få våra skåp^^  ja idag händer det inte så mkt. Jag ska visa bilder snart men inte riktit än... 

hejdå


laddat in...

Hejsan, ja nu har jag laddat in bilder, fast gjorde det för ett tag sen då.Jag kommer tyvärr inte visa några bilder idag men kanske imorrn:)

hejdå

ladda in bilder snart...

Hejsan, ja nu är jag hemma från skolan och jag har inte gjort så mkt, bara tränat på läxan.


Ja nu tänkte jag laddain bilder och föra över till cd-skivor och sen så tänkte jag visa lite bilder.

vi har inte fått våra skåp än men dom har börjat sätta upp skåpen och tror att dom snart är klar så ska nog skriva ut bilder sen som jag ska ha det och jag ska ha bilder på gustav och kanske på Baloo men isåfall måste jag fota några bättre bilder på han=)


kram


Gustav<3

heej=)

Hejsan,ja nu är jag hemma=Pja ochidag har jag varit på skolan och sen imorse släppte ja och emma ut på travskolan.

idag händer det inte så mkt=P hittar väll på nått^^

kram


hemma

Hejsan, ju nu är jag och hemma. Fast kom hem för ett tag sen då. jag  har haft det bra då;) vi gjorde väll inget specielt och här hemma har jag inte heller gjort det=Pså det finns inget mer att säga=P


hejdå
hemma

Hejsan, ju nu är jag och hemma. Fast kom hem för ett tag sen då. jag  har haft det bra då;) vi gjorde väll inget specielt och här hemma har jag inte heller gjort det=Pså det finns inget mer att säga=P


hejdå

Hej

hej nu har jag kommit hem från skolanoch jag har inte gjort så mkt, jag har packat det sista och fikat lite. Idag blev det ingen travskola idag för vi ska ju åka bort och va borta över helgenoch vi ska åka om ca 20 min.

igår så red jag och då hade jag Merlin och det gick inte så jättebra=P det va första gången jag red hanockså. Men ajavi trändadegaloppfattningar och han sprng i kapp hästarna hela hela tiden;) och om jag försöktefå han att galopperasaktare så bröt han av till trav. Men gillarhanändå för han är så gosig:)

hejdå


ridning imorrn..

Hejsan,snart så ska jag kvällsfika=P men imorgon är det ridning och alltså dåligt med bloggningen så får berätta vad jag gjorde på ridninge npå fredan om jag jag inte hinner imorgon. Ja och det ärhäst byte imorrn också så undra vilken ja får...^^

hejdå


Frans:) ( min favvo på ridskolan)

ridit nu...

Hej, nu har jag kommit hem från travskolan(kom hemför ca en timme sen)  ja först tog i in alla  ponnysarna och sen bortstade vi Bus Johan och Russin och sen sdlade vi och tränsade dom. Sen så red vi:) det va jätteroligt och Russin va som vanligt lika pigg och glad=P<3 Camilla fotade lite så nån dag så kommer jag visa bilder från det:) ja vi skrittade,travade och galopperadelte =) russin va jätte pigg och längst ner i hagen där vi red så gjorde han sinasupersnäva svängar och vill trava/galoppera fast ibland lyckades han men ibland lyckades jag stoppa han =P
ja så det var som sakt jätteroligt:)efter ridningen ryckatade vi och borstade av dom och sen gick jag och borstade Gustav en liten stund och Emma Kompis.

hejdå:)


Jag och Russin(gammal bild) ja man kan väll säga att han var sam påden bilden
gämfört hur han ser ut på bilderna från idag ^^ xP

Travskola snart..

Hejsan snart ska jag till travskolan och då ska jag och emma rida:D vi ska rida bus johan och Russin:) jag sa ju igår att jag inte skulle blogga innan travskolan idag men jag skulle föra över några bilder på cd skivor och då hann jag blogga också^^ emma har ju långdag idag så därför har vi bestämmt med Camilla att vi ska vara där halv 4.

hejd:)


Russin:)han ska jag rida:)


juste...

Hejsan,juste imorgon blirdet inte nån bloggning före 18:00 fördå ska jag och Emma va på travskolan. Men det är inte säkert att jag hinner efter det häller då men kanske=P

hejdå:)


Gustav och lite av migg^^ det är emma som fotat me min kamera=P
fast det va länge sen=P

äta snart...

Hejsan ja snart så ska jag och äta och sen händer det väll inget specielt(tror jag) ja får se om jag bloggar mer ikväll.

i helgen så kommer det bli dåligt me bloggning. för på fredan(nån gång efter skolan) så ska jag bort(och min familj) så på lördag blir det ingen bloggning om inte Emma bloggar åt mig=P det vet man aldrig=P och på söndag kanske jag kan blogga;)

kram:)


hemma

Hejsan, ja nu är jag Emma från skolan=P kom hemför typ 50 min sen;)ja och jag inte direktgjort nå specielt har gjort läxan. ja nu så ska jag fixa lite i ph=P  juste och imorse släppte jag och emma ut ponnysarna:)


ja igår kväll så målade jag naglarna så ska KANSKE visa bild på det=P

hejdå:)

Hej

Hejsan,ja idag har jag inte gjort så mkt. Imorse släppte jag och emma ut ponnysarna och sen harjag varit på skolan. Ja och efter skolan harjag inte gjort så mkt= jag har precis ätit.ja och ska jag hittapå nått=P kanske laddar in bilder från i fredags sen.

Kram:)

 


Hej

Hejsan,ja idag har jag inte gjort så mkt. Imorse släppte jag och emma ut ponnysarna och sen harjag varit på skolan. Ja och efter skolan harjag inte gjort så mkt= jag har precis ätit.ja och ska jag hittapå nått=P kanske laddar in bilder från i fredags sen.

Kram:)

 


Gästbloggar

Hej!
Vet ni vem Emma är? Hon som släpper ut med Sara? Det är jag iallafall! Jag har lovat att gästblogga åt Sara, för hon hann inte blogga idag..

Idag så har vi pysslat:) Sara har jättemycket pysselgregrejer, så vi hållde på i flera timmar!:P
Nu ska Sara iväg och sälja jultidningar till en bekant.. Hon visste inte säkert om hon skulle kunna blogga idag, så ni kan ju hålla utkik efter något från Sara!

Jag orkar inte berätta något om mig, eftersom ni troligen vet vem jag är, och jag kommer ju inte direkt att gästblogga så länge, Sara skriver ju kanske ikväll tillochmed! Jag skriver nog inget mer, eftersom ni inte är intresserade av vad jag gör utan vad Sara gör! Men man får hoppas att det går bra med hennes jultidningsförsäljning!<3

Men ska visa lite bilder!:)Mvh Emma

hej:)

Hejsan,idag¨så red jag Baloo det gick väll sådär=P han va lite lat och jag hade prblem med sadeln så på slutet red jag barbacka=) han har jätteskön trav<3 och jätte mysig att rida barbacka på:) sen så shoppade jag lite me emma men jag köpte bara tuggummi,en godis( en konstog sak=P) och två hårband


hejdå

Idol

Ja nu så ska jag se på idol:) bloggar merimorgon men först ska jag till Baloo och sen ska jag "shoppa" me Emma^^

hejdå:)

Ridningen

Hejsan,ja igår så red ju jag och det va hoppning:) jag hade Sabina:)<3 aja först så hoppade vi i trav och sen i galopp och först två hinder på raken och sen tre och då va första hindret en oxer, juste vi hopade i galopp lite snett elr vad man ska säga också^^ aja det va iallafall rolig och det gick ganska bra fast Johanna( riläraren) sa att jag hade bra sits över hindret men att jag måste driva på mer=P

hejdå


Sabina:)(ej jag som rider utan jag som fotat bilden)travskolan:)

Hejsan ja idag så har jag varit på travskolan me Emma:) och vi mockade och fotade och sen när Jon kom ( ca halv 6) så tog vi in  dom:) och Gustav är så snäll att leda nu:D för förut så va han ju lite galen( han sprang mot gräset och då hade jag ingen chans att stoppa han och alltså varjag tvungen att ålla honom ganska hårt men inte nu längre<3:D)sen så fotade vi en hel del också:) aja sen när jag kom hemså åt jag. Igår så red jag så ska berätta om det sen :)


kramJag och världens bästa häst<3fota...

Hejsan, ja jag kom på att jag vill ut och fota=P men vill inte göra det själv fast får se om jag gör det själv elr om nån vill följa me mig=P men först ska jag äta och det ska jag göra om en stund   
hejdå
hemma=)

Hejsan ja nu har jag kommit hem från skolan och jag har inte hunnit göra så mkt^^imosre släppte jag och Emma ut ponnysarna.

ja imorrn så är det ridning och då är det hoppning ( tror jag)

hejdå:)


hemma nu

hejsan, ja nu har jag kommit hemfårn Emelie( kom hemför ca  1 timme sen) aja vi har haft roligt vi gick blandanat ut me hennes kalvar, fast inte min puss kalv för han  va lite för galen så emelie gick bara lite med han i hans box
hejdå

 Loppan:)


tack

juste glömda att säga tack för alla komentarer:D forsätt gärna att komentera<3

kram


snart Emelie

Hejsa,idag har inte  jag hunnit göra så mycke men snart ska jag till Emelieoch hon har berättat att min puss kalv inte är så pussig längre xD haha men ajavi skagå ut med hennes kalvar och sen så ska vi göra nått annat kul

hejdå


naturbilder

hejsan,ja nu tänktejag visa naturbilder(blommor &löv=P)
så det va lite bilder=)
hejdå:)
bilder

Hejsan ja nu har jag ätit och tänkte visa bilder:)


Showgun

Salle

showguns mule

kompis mule

en liten kattungen tror att den hette typ tatten elr nåt^^

tatten

tatten

tatten

kompis

så det va några bilder. visar  naturbilder och kasnke på Emmes kalvar sen:)objektiv

hejsan,jag har hittat ett objektiv jag vill ha^^ det va inte ett sånt ja letade efter då men det va 70-300 ( alltså lång zoom)  fast lär nog inte köpa det då men ändå=P


aja nu ska jag äta och sen tänkte jag visa bilder som jag håller på att ladda in nu:)


kram<3


fikat

Hejsan,ja jag har inte direkt gjort så mycket utan jag har bara fikat=P jag tänkte fixa med bilder i ph men det funkar inte men tror att jag håller på med mitt gammla ph istället^^

jasenså sitter jag hät på mitt rum och fryser så borde kanskesätta på mig mer kläder elr så kan pappa tända en brasa^^( i kamin=P)


jag<3Baloo

hejsan, ja idag så red jag Baloo:D<3 hanär världens näst bästa häst:) aja först så mockade jag och sen borstade jag och myste lite me han<3 ja och sen så red jag tyvärr så hade Camilla inte kunnat göra iordning den andra sadeln för hon hittade inte sadelgjorden till den så jag red i lill sadeln igen^^ haha ja jag testade galoppera idag och det gickväll inte direkt så jättebra^^ han galopperade några steg, men han vart lite trött på slutet när jag hade ridit ca 30 min fast först var han lika pigg som vanligt, men han blir väll lite trött eftersom han har ju inte blivit riden  så mkt.

hejdå


min puss kalv<3

hejsna tänkte visa bilder på min puss kalv som ja fört va livrädd för=P men kanske för att den va lite galen=Ppuss<3

<3


visst är han gullig:D?<3
jag ska visa bilder på dom andra kalvarna imorgon:)
nu ska jag titta på idol

kram:)

ridningen

hejsna, ja nu tänkte jag berätta om ridningen^^ jag hade Sabina och det gick jättebra:)hon gick i form i både skritt,trav och galopp=) ja vi gjorde skänkelvikningar och red på en stor volt ja sen så finns det väll inte så mycke mer att säga^^

hejdåSabina<3

förlåt..

Hejsan,förlåt för attdet har varit en dålig upptaterin, ja igår red jag (berättar meromdet sen) aja idagsåskullejagoch Emelie ridapå travskolan ( för emma kunde inte så då följde emme med) men jag fick ett sms av camilla och sa att vi inte kunde rida för det va nån annan som skulle ta hästarna:( ja så det va ju ltråkit=/specielt för emme(eller vet ju inte va hon tyckte då=P) men honfår följa me nästa gång ja ska ta me nån kompis:) men aja jag fäljde med emme hem och vi va typ bara oss Astra och då fotade jag på dom:)

aja imorrn ska jag upptidigt för jag ska till Balo halv 10 och vi ska åka 9 typ^^

hejdåhoppas att du snart blir bra bubben<3

Astra<3 världens snyggaste 26 åring :D

RSS 2.0