ridskola

Hejsan, idag red jag på ridskolan, hade Virre:) det gick rätt så bra frutom att ibland va han seg och sen blev han jättepigg och ville inte bryta av^^  vi tränade samlingar i skritt trav och galopp och sen så tränade vi på förvänd galopp. sen så red vi mest på volter.

Imorrn är det ingen skola=D skööönt.

hejdå


Virre

tisdag

hejsan. Idag har ja varit på skolan och där har det inte hänt nånting speciellt. Imorrn ska jag redovisa praoen=P Så jag ska träna på det snart tror ja . Sen lär det inte hända så mycke mer idag.

bye

nu

Nuså ska jag åka till Baloo:) jag ska köra han för första gången idag:) det ska bli roligt:)
men nu ska jag åka hejdå=)


varit hos Baloo

Hej, idag så har jag varit hos Baloo(: DEt var redan hiner i paddocken så jag hoppade en liten bana på 3 hinder:) det gick jättebra:). Sen så red jag runt och tränade lite och sen så tog jag av sadeln och fotade lite på han:)

Igår följde jag med en tjej som heter Victoria till Baloo:) det va roligt^^, Baloo va as busig då så är jag skulle testa galoppera bockade han hela tiden så fort jag fick upp huvudet på han började han bocka igen=P så till slut ramla jag av^^ fast det va bara roligt^^.

bilder från idag
ridit

Hejsan, idag så har jag ridit på ridskolan:) vi hade hästbyte idag och jag fick Virre:) vi red ut typ lite er än halva lektionen tror ja^^ och då klättrade vi typ lite fast inte direkt nå branta backar=P aja sen red vi i ridhuset utan stigbyglaroch Virre gick i form , inte från början men mot slutet=) Fast han va väldigt pigg^^:)

hejdå

kört ida=)

Hejsan, idag så har jag varit på travskolan:)<3 idag så var jag där längre och fick även köra idag =D, det va jätteroligt, det va jättelänge sen jag gjorde det sist. Vi körde Simon:). Min lilla älskling har ont ryggen:( men han han börjar bli bättre<3 Det har varit jätteroligt på praoen men imorrn är det trååk skola igen.

Igår red jag Baloo:) det va roligt, red barbacka i paddocken först och sen red jag ut en sväng och sen släppte jag han i paddocken och då följde han efer mig hela tiden:). Ska få börja köra Baloo=)<3

hejdå

Travskolan

Hej, idag så har jag varit på travskolan:) fick sluta tidigare idag eftersom hon va tvungen att åka  iväg på nån sak. Fast det va tur eftersom jag ska till Baloo idag också:)

Nu ska jag gö nån mat och ta bussen till Baloo sen

hejdå

köpt skor

hejsan, idag så har jag varit och köpt nya skor=) ett linne och en klänning som jag ska ha på ett bröllop vi ska på. Sen så har har jag tränat idag också.

Imorron så har vi prao och jag ska ju praoa på travskolan :)

hejdå

Baloo

Hejsan, idag så har jag ridit Baloo:), jag hoppade:) från början gick det inge bra, han förstod inte riktit vad han skulle göra så då hoppade jag av och sprang med han och hoppade och det gick det bra och sen gick det bra på det första hindret:) men sen satt vi upp ett hinder lite längre men han förstod inte att han skulle hoppa ett till hinder också=P men på slutet gick det bättre. Emma följde med och hjälpte mig:)

älskar dig Baloo<3:)

hejdå


13 april

Hejsan, idag tog vi nått vaccin mot rödahund,pussjukan och mässling ( tror ja att det va ) det gjorde inte så jätteont att ta den det stack bara lite när hon tröck in den.

Igår var jag och red Baloo:) Red i paddocken. Baloo va tjurig men i mellan åt gick det bra. På hemvägen va han hettsig också sjönk han ner med ena bakhoven i gruset så han tappade fästen för nån sekund och då blev han lite rädd. Sen så va Diva och Annique lös eftersom dom höll på att ta in hästarna och innan dom släppte in dom i stallet fotade dom på dom så då fick ja vänta lite och det tyckte inte Baloo om^^ annars va han jättesnäll:) På lördag ska jag träna hoppning med han:)

hejdå

Söndag

Idag så har jag typ inte gjort nånting ;) men ska snart träna.

Imorrn ska jag rida Baloo :)  ska hoppa han på lördag för Emma ska förmodligen följa med då och hjälpa mi att ställa upp hinder och sånt så lär nog inte hoppa imorrn.


det några bilder från igår (:


Baloo

Hejsan:) Idag så har jag ridit Baloo. Det gick inte så bra. Han va seg. Speciellt i galoppen. Emma fotade på hoss så lägger väll upp bilder nån dag :)

Den 13 maj ska jag tävla i clear round på han, 40 cm.  Så nus ka jag träna hoppning på han. Jag har ju bara hoppat en gång innan på han.

hejdå


Fredag

Hejsan:) Idag så har jag bara varit hemma. Jag hade tråkigt så ja bakade muffins=P

Igår så red jag. Jag hade kontiki. Det gick jättebra(: speciellt på slutet. I början av lektionen fick vi skritta ut:) Imorrn ska jag rida Baloo.

Men nu ska jag titta på tv.

hejdå


morgon

hejsan,Idag så ska jag vara me Emma. Jag vet inte va vi ska göra men jag vill fota, det va evigheter sen jag gjorde det eller har ju tagit me kameran till Baloo och fotat lite men får aldrig nå bra bilder på hanxD
Fast det är så dåligt fotoväder...Ja vill ha sommar nu


trååkit

Hej=P idag så har jag bara varit hemma och tråkat. Jag har mest suttit vi datorn och tittat på tv=P och ikväll lär jag ju titta på tv också.

Den 19 och 20 april ska vi praoa  och jag ska praoa på travskolan=D.


ridit

Hejsan, idag så har jag varit och ridit Baloo:). Jag red barbacka. Hade tänkt att rida i den stora paddocken idag som jag brukar göra nu förtiden men då var det en elkabel precis där man skulle gå in så då trännade jag dressyr på vägen utan för stallet istället^^ Baloo va superfin i traven idag<3 Sen så kunde han samla galoppen rätt så bra idag=) sen så ökade jag galoppen också.

Baloo har fått en ny sadel!! den va superfin=) fast den hade inga stigläder eller sadelgjord, men jag hoppas att den snart har det xD:) Emma skulle egentligen fotat på oss idag men hon kunde tydligen inte.

hejdå

Baloo

Hejsan, igår så red jag Baloo:) Först skrittade jag ut en stund som uppvärmning och sen red jag i paddocken. Paddocken va lerig men inge halt så tränade mest skänkelvikningar och red på volter. Baloo har börjat gå ner i form i skritten nu:)<3 men orkar inte hålla den så länge men det är en början=). Sen så körde jag trav och lite galopp han var lite seg i galoppfattningarna men annars gick det bra=) sen på slutet red jag förbi stallet och busade me Baloo:) sen skrittade jag av han=).Kotten=)

Baloo:) det ser ut som han bara har 1 öra på den bilden
det va lite bilder från igår hejdå
påsklov

Hejsan, har inte bloggat på ett tag men har inte kunnat vari på internet för min dator har inte haft nått virusskydd.Men nu har jag det.  Idag ska ja inte göra nå speciellt. Imorrn ska jag rida Baloo=D
saknar honom:(<3 Ska rida han på månda också<3

Baloo ska stå kvar där han står nu i sommar=( så han kommer inte stå närmare mig i sommar=/ måste hitta nån väg så att jag rida me alla=P

hejdå

RSS 2.0