Bio

Hejsan idag så har jag varit på bio me Emma=) Det va roligt=) Sen så har jag tränat ida också.

Imorgon ska jag till Baloo:) ska ju ha han måndagar och lördagar hela april förmodligen hela maj också=) Men mamma frågade om jag ville rida han imorrn också och det tackar jag ju inte direkt nej till^^ Ska ju åka hem me Camilla då=) förhoppningsvis ska hon eller nån annan rida så jag få lite sällskap=)

hejdå

Baloo

Hejsan, idag så har jag varit och ridit Baloo. Jag red ut barbacka en sväng. Skrittade och travade litegrann också. Baloo skötte sig bra som han nästan alltid gör=P Jag längtar verkligen till april då jag ska börja rida han 2 dagar i veckan=D.

Sen så ska vi praoa snart och jag måste verklligen praoa på travskolan=P

sen ikväll så ska jag se på tv.

hejdå

helg

Hejsan, nu så är det äntligen helg igen:)^^Och snart så är det påsklov, vi ska bara gå till på torsdag nästa vecka och sen så är de påsklov:D. Ida så har jag inte gjort nått specielt efter skolan utan har bara varit hemma.

Imorrn ska jag till Baloo och rida:) det ska bli roligt som vanlig.

kram

     

Friluftsdag

Hejsan, idag såhade vi friluftsdag på skolan. Jag åkte slalom. Skogsbaken sög för det va bara is också va det gräs på vissa ställen men den vanliga bättre=) Sen så kom Emmas mamma och hämtade oss så att vi slapp gå hem med slalom skidorna.

hejdå

friluftsdag imorrn

Hejsan, ida så har jag varit på  skolan och sen så vi klockan 3 så gick jag och Emma till grafström och tittade lite på massa saker=) hittade många saker ja ville köp men had inga pengar me mig=P.

Imorrn så har vi friluftsdag och då ska jag åka slalom, så jag måste väll fixa i ordning lite snart=P


hejdå

Kalas

Hejsan, idag så har jag varit hemma. Vi har haft kalas för släkten idag. Jag fick pengar och lite andra saker. Sen så har jag inte gjort så mycke.

Om en stund så ska jag tittade på tv.

hejdå


Lördag

Hejsan,Ida så har jag varit och bytt ett par skor och sen så har ja varit på hööks. jag köpte en ryktsten för Baloo fäller så mycke just nu så den kommer behövas^^ Ja sen så har jag städat mitt rum.

sen så ska jag se på tv=P

bye


Baloo

Hejsan:) idag så fyller ja år=)

Efter skolan ida så va ja hos Baloo, red först i paddocken men det va jättedålig underlag så när jag skrittade fram Baloo snubbla han och gick ner på knä:( men det gick bra för han:)<3 se så red jag ut en sväng, skrittade mest men travade lite. Red barbacka:)

hejdå

hejsan

Hejsan, idag så har man vare på skolan=P lika tråkit som vanligt. Imorrn så ska vi på nån teater me skolan så vi slipper ungefär 1 timme av 2 timmars SO me Morgon det är typ den jobbigaste lektionen ever.

Imorrn så är det även ridning, så jag hoppas att jag fortfarande har Flame:)<3

hejdå


Tisdag

Hejsan, idag så har jag varit på skolan som vanligt=P Jag hade kort dag ida. Vi va bara halva klassen idag för det var några killar & tjejer som va och spelade nån fotboll sak.
 hejdå


skola imorrn

Hejsan, idag så har jag bara varit hemma och inte gjort nånting.  Har fortfarande ont i halsen och hostar. Imorgon är det skola också men som tur va är det inte så jättelångt kvar till påsklovet=)

nu så ska jag nog lägga ut lite fler bilder i förra inläget.

hejdå

Bilder

nu så kommer det bilder från iförrgår






det ser ut som att jag har världens kortaste stigbyglar XD min sits
ser knäpp ut på den bilden=P






Dom har klippt manen på Baloo :) som ni ser på den här bilden=)






bilder från ridskolan























hejsan:)

Hej:) idag så är jag fortfarande sjuk har hon i halsen och hostar och tappar rösten ibland det var värst i går kväll men det har varit rätt så bra under dan men nu är det värre igen. Ja idag så har jag varit med Emma en stund och sen så har jag inte gjort så mycke mer. 

Jag har pratat lite med Maria som äger Baloo idag också och nu är det bestämmt attt jag ska börja rida Baloo på måndagar om ca 2 veckor:) och även en annan dag som oftast kommer att bli måndagar. Snart så fyller jag år också=D jag fyller år om 6 dagar
hejdå


fredag

Hejsan, idag så har jag inte gjort så mycke utan mest bara suttit framför datorn och tittat på tv^^

Igår så red jag ju först Baloo och han va jättesnäll:) han lyssnade på mig hela tiden sist så va han jätte tjurig^^ men inte igår ska visa lite bilder sen för emma va me och fotade:)

Efter jag varit hos Baloo så red jag på ridskolan och vi skulle välja hästar men såklart så va jag och emma uppe i cafféterian då så jag missade det så jag fick välja Kapten och Flame. Tog flame då^^ har haft henne som favvo häst förut ( delad me Frans) vi fick rida barbacka om vi ville men jag hade inte ridit Flame på jättelänge så tog sadel men ångrade mig nu har ridit barbacka på en en gång förut med det va typ 2 år sen. Hon va underbar igår:)<3 hon va pigg men inte för pigg^^.

hejdå


Me Emma

Hejsan, ursäkta för att jag inte bloggat nått på ett tag men har varit hos mormor och morfar.Nu så är jag med Emma och hon ska sova här. Vi ska upp klockan halv 7 imorrn fö vi ska ta bussen till Baloo då. Jag rider klockan två på ridskolan imorrn för vi har lov ^^.


hejdå


Lördag

Hejsan jag har inte hunnit blogga nått på ett tag för har varit hos Emelie=)

Baloo är upptagen tisdag,onsdag, fredag, lördag och sönda nu till veckan då jag har lov och skulle åka upp till han 2 dagar. jag kan ju bara torsdag då för måna är jag borta :'( fast kan knappt på torsdag heller vi skulle tydligen rida tidigt då och välja hästar vill ju ha Frans gubben men han lär jag nog inte få eftersom jag kommer dit sent om jag nu hinner... Bussarna går varannan timme  till dit Baloo står så måste dit tidight och byta bussen och krångla xD aja men får träffa älskling då så det är ju det vitktigaste<3 spelar ingen roll om ja missar ridning då.

hejdå

ever since the day day I met you I have loved you

onsdag

Hejsan för typ en timme sen så kom jag hem från skolan. Där hände det inte så mycke=P. Ja idag så ska jag inte göra så mycke mer.

Imorrn är det  ridning och då är det hoppning:D Ja hinner nog inte blogg nått imorrn.

hejdå


slalom

hej:) idag så har jag varit på skolan och idag hade vi prov på materia där man ska räkna ut densitet, volym och sånt där konstit som jag inte förstår mig på men fyllde i allt så jag hoppas att jag blir godkänd. Sen så hade provräkning i matte också så det har varit en dryg dag på skolan ida=P

SEn så ska jag nog åka slalom med Emma om det går för hon och det lär vi nog göra nång gång efter middan då=).

Hejdå

RSS 2.0